2 Ιουνίου 2023

 

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αποχωρήσει από την ΠΑΕ Λάρισα και έδειξε… ανοικτός στο αναλάβει κάποια στιγμή την ΠΑΕ Άρης, υποστηρίζοντας ότι οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης είναι μία ομάδα που θα του ταίριαζε.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus, ο Κούγιας αποκάλυψε μάλιστα, ότι είχε κάνει προσπάθεια στο παρελθόν για να βρεθεί στη διοίκηση του Άρη.

Οι δηλώσεις του Κούγια

«Με βάση τις οικονομικές μου δυνατότητες, η ομάδα που μου ταιριάζει, πιστεύω ότι είναι ο Άρης. Θα μου πήγαινε αυτή η μεγάλη ομάδα, με τεράστια δύναμη, αλλά πρέπει να υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης με τους οπαδούς και να υπάρχει σοβαρός ιδιοκτήτης. Με… χίλια θα τον έπαιρνα τον Άρη, είχα κάνει μάλιστα προσπάθεια με Ντίμη Παπαϊωάννου, Βένο, Κούη, Γράντα, Μπακούρα, Κατσιαούνη και Δασυγένη, είχαμε μιλήσει, όταν είχε γίνει η κατάσχεση στο Νέο Ρύσιο.

Τους είπα η λύση είναι να βάλουμε από 300.000 αύριο το πρωί και να λύσουμε με 3 εκατομμύρια τα προβλήματα της ομάδας. Την άλλη μέρα, εμφανίστηκε μόνο ο Ντίμης και στον Δασυγένη του είχα πει τι θα τα κάνεις τα λεφτά, είσαι 90 χρονών, βάλε στον Άρη να σου κανουμε ένα άγαλμα, τόσα λεφτά έχεις, αλλά μιλούσα και δεν με άκουσε ποτέ…».

To άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Μου ταιριάζει ο Άρης, θα τον έπαιρνα με χίλια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More Αθλητικά – NewsIT 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy