4 Ιουνίου 2023

 

Η νέας φανέλα της Εθνικής Ελλάδας προκάλεσε συζητήσεις και το ΜέΡΑ25 πήρε επίσημα θέση για το θέμα, με “επίθεση” στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Με ανακοίνωσή του, το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για φανέλα “με αγκυλωτές απολήξεις” από τον “γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κύριο Μπαλτάκο”, ενώ αφήνει αιχμές και για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25

«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’αόρατου εχθρού…» έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία…

To άρθρο Ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας: «Ο θεωρητικός της ακροδεξιάς Μπαλτάκος έβαλε σταυρό με αγκυλωτές απολήξεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More Αθλητικά – NewsIT 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy