City24.gr
Aa
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Αυξάνονται σε 12 οι δωρεάν διανυκτερεύσεις στην Ρόδο με voucher Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > ΕΛΛΑΔΑ > Αυξάνονται σε 12 οι δωρεάν διανυκτερεύσεις στην Ρόδο με voucher Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνονται σε 12 οι δωρεάν διανυκτερεύσεις στην Ρόδο με voucher Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ

4 Αυγούστου 2023
Ενημερώθηκε 2023/08/04 at 3:10 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την πυρόπληκτη Ρόδο, διπλασιάζονται από 6 σε 12 οι διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο νησί με επιταγές κοινωνικού τουρισμού, ενώ οι διανυκτερεύσεις θα είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία ιδιωτική συμμετοχή από τους δικαιούχους.

Ακόμη, οι τιμές επιδότησης των παρόχων καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα είναι αυξημένες κατά 20% καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού προγράμματος, έως τις 30 Ιουνίου 2024, αντί για μόνο τον Αύγουστο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα που ισχύει για άλλους παρόχους.

Εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή για τη γενική κατηγορία των δικαιούχων και για τους πολυτέκνους. Για τα άτομα με αναπηρία τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ‘Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Ζήτησα από τη ΔΥΠΑ να συμπεριλάβουμε στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού φέτος και τη Ρόδο, προκειμένου τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις ακυρώσεις των κρατήσεων λόγω των πυρκαγιών να καλυφθούν και με τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού. Στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλους ότι η Ρόδος ανακάμπτει και ότι η ζημιά που υπέστη ο τουρισμός θα ξεπεραστεί. Είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε».

Ο Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Σπύρος Πρωτοψάλτης δήλωσε:

«Όπως πράξαμε μετά τον σεισμό στη Σάμο και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρεια Εύβοια, έτσι και τώρα στηρίζουμε άμεσα και έμπρακτα την οικονομία και την αγορά εργασίας της πυρόπληκτης Ρόδου. Ενισχύουμε τον τουρισμό, δίνοντας ισχυρά κίνητρα στους δικαιούχους να επιλέξουν να πάνε διακοπές για 12 βράδια εντελώς δωρεάν σε αυτό το πανέμορφο νησί οποιαδήποτε στιγμή τους επόμενους 12 μήνες και είμαι βέβαιος ότι θα ενεργοποιηθούν πολλά voucher, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

 ΕΛΛΑΔΑ – TheCaller Read More 

 

4 Αυγούστου 2023
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Σε λειτουργία η μονάδα διαχείρισης νεκρών ζώων στη Λάρισα – 6μηνη παράταση στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα

14 Σεπτεμβρίου 2023
ΕΛΛΑΔΑ

Ρέμα στην καρδιά της Αθήνας διασχίζει πυλωτές και αυλές! Απίστευτες εικόνες

14 Σεπτεμβρίου 2023
ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα μείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας λόγω ζημιών από την κακοκαιρία

14 Σεπτεμβρίου 2023
ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Δήμαρχος Παλαμά μου είπε να κόψουμε το ανάχωμα» – «Μπαλάκι» οι ευθύνες για την παρέμβαση που «έπνιξε» το χωριό

14 Σεπτεμβρίου 2023

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2023 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?