1 Ιουνίου 2023

Μπορεί ο καιρός να θυμίζει φθινόπωρο, αλλά η άνοιξη είναι εδώ και με τον Απρίλιο, τον μήνα του έρωτα και της άνθισης να ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες το ταξίδι του, το μυαλό μας ταξιδεύει σε ρομαντικές στιγμές. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολος για όλους, έτσι περιμένουμε την άνοιξη να μας αποζημιώσει.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, κινείται σε πολύ ευνοϊκά ζώδια μέσα στον μήνα που διανύουμε και σύμφωνα με τα άστρα υπάρχει μία ημέρα που θα είναι ιδιαίτερα ερωτική για όλα τα ζώδια. Πριν από αυτή προηγούνται δύο ακόμη πολύ θετικές ημέρες, αλλά εκείνη κατέχει τα πρωτεία και θα ήταν καλύτερο να εστιάσουμε εκείνη την ημέρα στον έρωτα.

Η πρώτη πιο ερωτική ημέρα του μήνα πλησιάζει. Δεν είναι άλλη από την πρώτη Παρασκευή του Απριλίου. Η Αφροδίτη στις 7 Απριλίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, με τον αισθησιασμό να αγγίζει κορυφή. Μέσα από αυτή τη θέση της η Αφροδίτη μάς προσφέρει ασφάλεια, ενώ την ίδια ημέρα σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει φαντασία, κοινωνικότητα, αλλά και έκφραση συναισθημάτων χωρίς όρια.

Η επόμενη αρκετά ερωτική ημέρα είναι η 11η Απριλίου. Εκείνη την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει την ερωτική αναγέννηση. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, οι οποίοι θα νιώσουν μια ανανέωση και πιθανώς να έχουν νέα άτομα στον ερωτικό τομέα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για κοινωνικοποίηση και γνωριμίες, αφού οι Δίδυμοι είναι κατ’ εξοχήν το ζώδιο της επικοινωνίας.

Η πιο ερωτική ημέρα του Απριλίου
Μια εκρηκτική όψη σχηματίζεται εκείνη την ημέρα με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα σας οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν περιμένατε να έχετε, αλλά και στο να αναζητήσετε την παρέα ατόμων που μέχρι τώρα δεν υπολογίζατε ως δικούς σας. Περιμένετε σχέσεις απρόβλεπτες και ανατρεπτικές. Την ίδια μέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, γεγονός που σημαίνει μόνο ένα πράγμα: επανασυνδέσεις. Πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να σας απασχολήσουν ξανά. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν θα τα αφήσετε να συνεχίσουν. Όλα αυτά θα γίνουν το Σάββατο, 29 Απριλίου!

Πηγή: marieclaire.gr

​ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – TheCaller Read More 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy