7 Ιουνίου 2023

“Δεν ήξερα τι κρύβει μέσα του αυτός ο άνθρωπος” παραδέχθηκε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που δέχθηκε στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Τερλέγκας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Θέλω να μου πείτε το πιο ακραίο περιστατικό εκδήλωσης θαυμασμού που έχετε δεχτεί…

Τι να πρωτοθυμηθώ! Μου έχουν συμβεί πολλά περίεργα περιστατικά. Έχουν γδυθεί μπροστά μου, έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά επειδή τους άρεσε υπερβολικά κάποιο τραγούδι μου. Ένας άλλος θαυμαστής μου, χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο. Σταμάτησα το τραγούδι και κατέβηκα κάτω να τον συνεφέρω, θα πήγαινε στο νοσοκομείο από τη μανία που χτυπιότανε. Έχω δει να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα μπροστά μου που σε καμία περίπτωση δεν τα περίμενα. Εγώ έκανα αυτό που ήξερα, τραγουδούσα όσο καλύτερα μπορούσα. Θυμάμαι μια φορά μια γυναίκα που γδύθηκε μπροστά μου στο καμαρίνι και άρχισε να φωνάζει βοήθεια, ήρθαν οι σεκιούριτι για να την συνεφέρουν.

Είναι αλήθεια ότι ένας θαυμαστής, σας απείλησε ότι θέλει να σας σκοτώσει;

Ναι μου έχει συμβεί και αυτό. Έγινε στην Ξάνθη. Ήμουν σε ένα τεράστιο μαγαζί, γεμάτο με κόσμο και τραγουδούσα. Έρχεται μέσα στο καμαρίνι ένας άντρας και μου λέει: «Θέλω να σε σκοτώσω, δεν μπορώ άλλο να ακούω τη φωνή σου, με τρελαίνεις». Πάγωσα εκείνη την ώρα.

Τι κάνατε εκείνη τη στιγμή, πώς αντιδράσατε;

Δεν μπορούσα να πω λέξη. Δεν ήξερα τι κρύβει μέσα του αυτός ο άνθρωπος. Φοβήθηκα η αλήθεια είναι και με τόσα που ακούμε γύρω μας, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και εύκολο να έρχεται κάποιος άγνωστος μπροστά σου και να σε απειλεί ότι θέλει να σε σκοτώσει.

To άρθρο Βασίλης Τερλέγκας: Πάγωσα εκείνη την ώρα, δεν μπορούσα να πω λέξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Media – NewsIT Read More 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy