7 Ιουνίου 2023

“Ο πατέρας μου αγαπούσε τη Χριστίνα, δεν θα της έκανε ποτέ κακό και δεν θα της έκλεινε καμία πόρτα” είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού και μίλησε για την αγωγή που είχε κάνει στην Πάολα και για το ποιες είναι οι σχέσεις του με την Χριστίνα Μαραγκόζη.

«Είμαι ακόμη ερωτευμένος και καψούρης με τη γυναίκα μου. Είναι συγκινητικό το ότι ο γιος μου έχει το όνομα του πατέρα μου και ότι υπάρχει η συνέχειά του.

Υπάρχουν πολλά ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου και οι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί μαζί του ξέρουν ότι η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε στη συνέχεια: «Δεν θα έκανα αγωγή στην Πάολα, αν δεν ήμουν σίγουρος ότι το τραγούδι είναι αντιγραφή. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με την Πάολα. Δεν έχω ακούσει ποτέ να τη ρωτάνε τη δική της θέση και θα ήθελα να την ακούσω».

Όσον αφορά τον ΣΚΑΙ και το The Voice, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Στον Κωνσταντίνο Αργυρό έκαναν μια πρόταση, αλλά δεν μπορεί η πρώτη σου επιλογή να είναι ένας άνθρωπος με λίγα χρόνια στο χώρο. Ο Κωνσταντίνος κατάλαβε τι είπα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Δεν μιλάω με τη Χριστίνα Μαραγκόζη, δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μιλήσουμε.

Ο πατέρας μου αγαπούσε τη Χριστίνα, δεν θα της έκανε ποτέ κακό και δεν θα της έκλεινε καμία πόρτα».

To άρθρο Γιάννης Βαρδής: Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με την Πάολα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Media – NewsIT Read More 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy