1 Ιουνίου 2023
Η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε πως λείπουν ψυχοφάρμακα από τη δομή που εργαζόταν η νοσηλεύτρια.

Για τη νοσηλεύτρια δομής στη Φλώρινα, η οποία κατηγορείται ότι χορηγούσε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά, μίλησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία μετέβη στον εισαγγελέα μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Η κα Μιχαηλίδου τόνισε πως στη δομή που εργάζονταν η εν λόγω νοσηλεύτρια, λείπουν δεκάδες ψυχοφάρμακα, τα οποία δεν έχουν καταγραφεί.

«Εμένα ακόμη πιο πολύ με ανησυχεί πού πήγαν αυτά τα δεκάδες ψυχοφάρμακα, τα οποία δεν έχουν καταγραφεί», επεσήμανε η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ και υπογράμμισε ότι «το ζήτημα είναι διπλό».

«Πού και πώς χορηγήθηκαν τα δεκάδες χάπια που λείπουν;», αναρωτήθηκε και ανέφερε πως «η νοσηλεύτρια αυτή είχε λευκό ποινικό μητρώο.

Το είχε κιόλας καταθέσει στη δομή και είχε προσληφθεί βάσει αυτού. Ο νέος κανόνας, που βάλαμε και ισχύει από φέτος, είναι η κατ’ έτος ανανέωση της ψυχιατρικής ή ψυχολογικής έκθεσης κάθε ανθρώπου που δουλεύει στις δομές αυτές.

Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ακόμα. Θα ξεκινήσει να υπάρχει από τον Μάιο», σήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σημειώνεται, ότι η νοσηλεύτρια απομακρύνθηκε από τα καθήκοντα της και σε βάρος της διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

 ΕΛΛΑΔΑ Read More 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy