30 Μαΐου 2023

“Σκεφτόμουν πως όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και είπα αν έρθει τώρα ας έρθει” είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά και μίλησε για την περιπέτεια υγείας της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που βιώσατε η οποία σας έκανε να αναθεωρήσετε όσα είχατε για δεδομένα; Είχατε μιλήσει και για την περιπέτεια της υγείας σας.

Ευτυχώς εγώ είμαι της προληπτικής ιατρικής. Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα. Θα μπορούσε να ήταν επιθετικό όμως δεν ήταν. Σκεφτόμουν πως όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και είπα αν έρθει τώρα ας έρθει.

Γενικά είναι όμορφο να βλέπεις πάντα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Όταν έγινε αυτό είχα περάσει ήδη πάρα πολλά χρόνια ευτυχισμένη και υγιής. Υπάρχουν πολλοί συμμαθητές μου που έχουν πεθάνει, υπάρχουν και μικρότεροι άνθρωποι που έχουν πεθάνει όποτε θέλω να σου πω ότι εδώ που έφτασα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη.

Ουσιαστικές φιλίες κάνατε στο θέατρο;

Εγώ πάντοτε θεωρώ όλο τον κόσμο φίλο μου. Έχω δει και στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση που κάνουν, για λίγο καιρό είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και μετά χανόμαστε. Η ζωή τα φέρνει έτσι και με την επόμενη δουλειά κάνουμε άλλους φίλους. Η φιλία θέλει χρόνο. Ο κόσμος που μου μιλάει στο δρόμο είναι φίλοι μου.

To άρθρο Η Κάρμεν Ρουγγέρη για την περιπέτεια με την υγεία της: Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Media – NewsIT Read More 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy