29 Μαΐου 2023

 

Μπλεξίματα για την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Η ομάδα της Βαρκελώνης φέρεται να έχει δώσει 1.4 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρεία που ανήκει στον πρώην διαιτητή, Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα.

Η εισαγγελία της Βαρκελώνης ξεκίνησε έρευνα για διαφθορά, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Σύμφωνα με το Cadena SER, την περίοδο 2016-2018 η Μπαρτσελόνα πλήρωσε το ποσό του 1.4 εκατομμυρίων ευρώ στον άλλοτε διαιτητή, Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα. Τα χρήματα δόθηκαν στην εταιρεία του.

Στην απολογία του, ο πρώην διαιτητής υποστήριξε ότι η υπηρεσία που παρείχε είναι συμβουλές προς τους παίκτες για το πώς να συμπεριφέρονται στους διαιτητές.

Ο ρέφερι, μιλώντας στο Cadena SER, ανέφερε ότι δεν προσέφερε ποτέ εύνοια στην Μπαρτσελόνα και η δουλειά του ήταν να προσφέρει μόνο υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα.

H έρευνα της Εισαγγελίας, ωστόσο, σχετίζεται με έλεγχο του Δημοσίου για παρατυπίες στη φορολογία, αφού ο πρώην διαιτητής δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο, που να αποδεικνύει ότι παρείχε υπηρεσίες στην Μπαρτσελόνα.

| OFFICIAL Statement from FC Barcelona regarding the information published by @QueThiJugues: pic.twitter.com/rlKY6vHmAy

— Barça Buzz (@Barca_Buzz) February 15, 2023

Η Μπαρτσελόνα πήρε θέση για την υπόθεση, αναφέροντας πέντε συγκεκριμένα σημεία.

Στο παρελθόν, η Μπαρτσελόνα προσέλαβε τις υπηρεσίες ενός εξωτερικού τεχνικού συμβούλου, ο οποίος προσέφερε, με τη χρήση video, τεχνικές αναφορές που αφορούσαν σε παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών του ισπανικού κράτους και την τεχνική γραμματεία του συλλόγου.

Επιπροσθέτως, η σχέση με τον ίδιο εξωτερικό προμηθευτή διευρύνθηκε με τεχνικές αναφορές που σχετίζονταν με επαγγελματικές διαιτησίες με σκοπό να παρασχεθούν επιπρόσθετες πληροφορίες για το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και της θυγατρικής ομάδας, μία συνήθης πρακτική στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία.

Επί του παρόντος, αυτού του είδους η εξωτερική συνεργασία σχετίζεται με έναν επαγγελματία του χώρου του ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα λυπάται που αυτή η πληροφορία εμφανίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο καλύτερο σημείο της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα θα αναλάβει νομικές διαδικασίες απέναντι σε οποιονδήποτε βλάψει την εικόνα του συλλόγου με πιθανούς υπαινιγμούς που είναι αντίθετοι με τη φήμη του συλλόγου και που μπορούν να προκύψουν ως αποτέλεσμα αυτής της πληροφορίας.

 

To άρθρο Η Μπαρτσελόνα έδωσε 1.4 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρεία διαιτητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More Αθλητικά – NewsIT 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy