1 Ιουνίου 2023

 

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι θα κάνει έφεση για την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, υπέρ του Ατρομήτου και της διεξαγωγής του αγώνα που ματαιώθηκε αρχικά στο Περιστέρι.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της για την υπόθεση, η ΑΕΚ κάνει μάλιστα λόγο για “πόλεμο” εναντίον της και “επιτίθεται” στο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέροντάς τον ως τον χειρότερο στην ιστορία της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!

To άρθρο Κάνει έφεση η ΑΕΚ: «Δεχόμαστε πόλεμο και δηλώνουμε την αγανάκτησή μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More Αθλητικά – NewsIT 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy