7 Ιουνίου 2023
Η Μαίρη Παναγάκου έσπασε τη σιωπή της μετά την αυτοκτονία του γιου της. Όσα είπε.

Τους λόγους που οδήγησαν τον γιο της στην αυτοκτονία περιέγραψε η μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου. Η Μαίρη Παναγάκου αποκάλυψε ότι ο γιος της δεχόταν bullying και τον κατηγόρησαν άδικα και τόνισε αυτός ήταν και ο λόγος που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται πως ο Αντώνης Παναγάκος πριν βάλει τέλος στη ζωή του πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του «η κηδεία θα γίνει στη Σπάρτη γιατί φοβάμαι μη βανδαλίσουν το μνήμα του».

Μαίρη Παναγάκου: Ο έφτιαξε τις εκκλησίες

Μιλώντας στον Alpha, η Μαίρη Παναγάκου είπε: «Ο γιος μου ήθελε να είναι επίτροπος σε εκκλησίες, έφτιαξε τις εκκλησίες, 14 βυζαντινές εκκλησίες εδώ στο χωριό. Δώρισε το πνευματικό κέντρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και από εκεί και πέρα άρχισε ο πόλεμος διότι κάποιος σε ένα χωριό μικρό που ήρθε από την Αθήνα μορφωμένος και με κάποια οικονομική άνεση, έδειξε το μπόι του, ότι μπορεί να ανέβει λίγο πιο ψηλά».

Υποστήριξε συγκεκριμένα πως ο γιος της δεχόταν bullying τα τελευταία χρόνια από μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. 

«Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο  «η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο»».
Όπως αποκάλυψε η Μαίρη Παναγάκου, μία δικαστική απόφαση που βγήκε την περασμένη Πέμπτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τέσσερις επιστολές άφησε ο γιος της Μαίρης Παναγάκου

Ο 43χρονος άφησε πίσω του τέσσερις επιστολές:

μία για τη μητέρα του, μία για το δικαστήριο και δύο σε φίλους του.

Η Μαίρη Παναγάκου απάντησε και για το όπλο που κατείχε νόμιμα ο γιος της και με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Πληροφορίες που μετέδωσε το Star, αναφέρουν πως ο 43χρονος πριν λίγα χρόνια είχε κάνει μήνυση σε έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς εκείνος τον είχε κατηγορήσει ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τη σύζυγό του κι ότι ευθύνεται για τον χωρισμό τους.

Ο εν λόγω άνδρας την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης έφτασε οπλισμένος στο δικαστήριο και δε δίστασε να βγάλει το όπλο μέσα στη δικαστική αίθουσα, να το κολλήσει στον κρόταφο του 43χρονου και να τον απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει.

 ΕΛΛΑΔΑ Read More 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy