7 Ιουνίου 2023

Ο Στέργιος ήταν ένας από του επιβάτες που σώθηκαν, αλλά τραυματίστηκαν στην τραγική σύγκρουση στα Τέμπη. «Εμείς βρήκαμε ένα παράθυρο με σπασμένα τζάμια και βγήκαμε από εκεί», περιγράφει, συγκλονισμένος, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο διασωθείς επιβάτης της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη θυμάται πως «δυστυχώς, ήμασταν στο σημείο καμπής όπου μπροστά μας υπήρχαν θύματα και πίσω μας οι τραυματίες».

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέργιος περιγράφει τις στιγμές της ανείπωτης τραγωδίας με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες: 

«Δεν έχω πάρει ακόμα το εξιτήριό μου αλλά είμαι καλύτερα απλά περιμένουμε να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρξει κανένα αιμάτωμα. Δυστυχώς, ήμασταν στο σημείο καμπής όπου μπροστά μας υπήρχαν θύματα και πίσω μας οι τραυματίες. Εκεί ακούγαμε φωνές και μία κοπέλα να ψάχνει το μωρό της. Βυθιστήκαμε στο σκοτάδι μετά τη σύγκρουση. Παντού υπήρχε φωτιά και καπνός. Εμείς βρήκαμε ένα παράθυρο με σπασμένα τζάμια και βγήκαμε από εκεί».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

To άρθρο «Παντού νεκροί και τραυματίες, μία μητέρα έψαχνε το μωρό της» περιγράφει επιζώντας της τραγωδίας στο Live News δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 Ελλάδα – NewsIT Read More 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy