4 Ιουνίου 2023
Άνοιξη τις επόμενες μέρες, αλλά ο καιρός εκ νέου αλλάζει. Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Με καλό καιρό θα ξεκινήσει η Πέμπτη, ενώ τις επόμενες μέρες ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 20 βαθμούς κελσίου. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε συννεφιά στα βόρεια του Αιγαίου, στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα.

Ηλιο θα έχουμε και από το μεσημέρι και μετά και το βράδυ θα κυριαρχήσει η ξαστεριά. Οι άνεμοι πέφτουν και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 14 βαθμούς, στους 13 στη βόρεια Ελλάδα και στα νότια επίσης στους 13.

Στην Αττική, η μέρα θα ξεκινήσει με λιακάδα και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά. Η θερμοκρασία από 3 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε ήλιο από το πρωί και λίγα σύννεφα στην Χαλκιδική. Η θερμοκρασία από 2 έως 12 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια το πρωί και κάποια σύννεφα θα περάσουν από τα δυτικά προς τα ΝΑ. Η θερμοκρασία στους 17 βαθμούς στα κεντρικά, στους 15 με 16 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Το Σάββατο ηλιοφάνεια επίσης από το πρωί σε όλη την χώρα και η θερμοκρασία στους 19 στα κεντρι+κά, στους 18 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Την Κυριακή θα έχουμε χαμηλές νεφώσεις στα ΒΑ, στις Κυκλάδες και στη δυτική Ελλάδα και δεν αποκλείεται το βράδυ να αφήσουν κάποια ψιχάλα. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 με 19 στα βόρεια και στους 16 στα νότια.

Τη Δευτέρα θα έχουμε μια μικρή αλλαγή στον καιρό και θα έχουμε κάποιες βροχές στα ΒΑ της χώρας. Η θερμοκρασία στους 17 στα κεντρικά, στους 11 με 15 στα βόρεια και στους 16 στα νότια.

Από εκεί και πέρα και στις 20 με 21 Φεβρουαρίου θα έχουμε μια νέα ψύχρα και στα τέλη του μήνα πολικές ψυχρές μάζες εισέρχονται στην κεντρική Ευρώπη.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=WkEvLRPZa_8}

 ΕΛΛΑΔΑ Read More 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy