29 Μαΐου 2023

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό απογειώνει πνευματικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε ότι αφορά επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους καθώς η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητα συνδυάζονται μοναδικά και οδηγούν στην προσωπική μας εξέλιξη.

Παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας στο φιλικό περιβάλλον με εξαιρετικό τρόπο. Είναι βέβαιο ότι θα βρούμε το κατάλληλο ακροατήριο και τα πρόσωπα που θα εμπιστευτούν την κρίση μας και θα μας στηρίξουν σε κάθε επιδίωξη μας.

Σε ότι αφορά επαγγελματικές υποθέσεις έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που σχετίζονται με μεγάλους οργανισμούς και θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους ορίζοντές στην καριέρα μας.

Η Σελήνη μέχρι το πρωί παραμένει στον Αιγόκερω και τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να περάσουμε υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Λογική και ευαισθησία λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και μας δίνουν την δυνατότητα να κατανοήσουμε το ταίρι μας, τις ανάγκες του και τις προσωπικές του επιδιώξεις.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε νωρίς το πρωί καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύοντας εξουσιαστικές τάσεις και χειρίστηκες διάθεσης που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό χώρο.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο βοηθώντας μας να κοινωνικοποιηθούμε και να επικεντρωθούμε στον φιλικό περίγυρο. Έχουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με φίλους και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους εκφράζοντας σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να εντυπωσιάσουν.

Αργά το βράδυ σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να διευρύνουμε το φιλικό περιβάλλον γνωρίζοντας νέα πρόσωπα που θα μας εντυπωσιάσουν.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο μας δίνει την ευκαιρία να εκφραστούμε απελευθερωμένα εμπιστευόμενοι το ένστικτο και τη διορατικότητα μας. Είναι βέβαιο πως σε όποια παρέα και αν βρεθούμε θα κερδίσουμε τις εντυπώσεις με την επικοινωνιακή μας διάθεση και την πρωτοποριακή σκέψη μας.

πηγή: myastro.gr

​ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – TheCaller Read More 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy