7 Ιουνίου 2023
Ο Αλέξης Κούγιας άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Μάνο Δασκαλάκη με τις ερωτήσεις που του έκανε.

Άφωνος έμεινε ο Μάνος Δασκαλάκης στις ερωτήσεις, του Αλέξη Κούγια, περί ερωτικής συνεύρεσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, το διάστημα, μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και μετά το περιστατικό, που την άφησε τετραπληγική, καθώς νωρίτερα, στην κατάθεση του, ισχυριζόταν ότι, η σχέση του μαζί της ήταν τυπική και πως ενώ είχε φύγει από το σπίτι, ξαναπήγαινε κάθε τόσο, μόνο γιά να τη στηρίζει ψυχολογικά.

Συνευρεθήκατε ερωτικά, μετά την αποχώρηση σας από το σπίτι; Της λέγατε τι εσώρουχα να φορέσει; ρώτησε ο κ. Κούγιας το Μάνο Δασκαλάκη. Δασκαλάκης: Τι σημασία έχει η συνεύρεση; Πρόεδρος: Απαντήστε σε αυτό, που σας ρωτάει. Νωρίτερα είπατε ότι, η σχέση σας ήταν τυπική. Δασκαλάκης: Είχαμε συνευρεθεί.

Στο σημείο αυτό ο κ. Κούγιας άρχισε να διαβάζει sms, που είχαν ανταλλάξει η Ρούλα και ο Μάνος, στα οποία αναφερόταν:

Μάνος: Τα μπλέ να φορέσεις το βράδυ… Ρούλα: Μ@@@@α, κάμερες μου έχεις βάλει; Δεν νομίζω και δεν υπάρχει λόγος… Κούγιας: Άρα η κατηγορούμενη είναι αυτή, που λέει ότι, δεν θέλει να έρθετε στο σπίτι. Σας λέει δεν υπάρχει λόγος.

Ο κ. Κουγιας συνέχισε να διαβάζει μηνύματα, στα οποία αναφερόταν ότι, ο Μάνος Δασκαλάκης της απαντούσε: Μην φοβάσαι. Δεν θα το μάθει κανένας. Και η Ρούλα, του έλεγε: Μπορώ να σου τα δώσω να το δώσεις στην κοπέλα, και να το φορεσει εκείνη, μετά από 9 χρόνια γάμου…

Δασκαλάκης: Θέλετε να σας πω τι συνέβαινε ερωτικά;

Απτόητος ο συνήγορος της Πισπιρίγκου, συνέχισε την ανάγνωση των μηνυμάτων:

Κούγιας: Της λέτε: «Έχω παραδεχτεί τα λάθη μου. Εγώ ευθύνομαι γιά το Γιάννη». Σας λέει: «Πεσε να κοιμηθείς». Της λέτε: «Αυτός ο Τάκης, που κάθε φορά τον βλέπεις, πες του να σε προστατέψει..».
Και συνέχισε ο κ. Κούγιας: Ποιός είναι αυτός ο Τάκης, που την παίρνετε μέσα στη νύχτα και τη ρωτάτε; Αυτό δείχνει ποιός ήθελε ποιόν.. Δείχνει αυτό μιά γυναικά, που σας ήθελε και σας διεκδικούσε;
Και συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας, διαβάζοντας κι άλλα μηνύματα:

«Σας γράφει, εμένα μην με ξαναενοχλήσεις. Δεν μου αξίζει. Είναι το πιό τίμιο, που μπορώ να κάνω στη γυναίκα αυτή, που μετά από 9 χρόνια γάμου είναι δίπλα σου»..

Και κατέληξε ο κ. Κούγιας: «Αυτό είναι το μεγαλείο αυτής της γυναίκας»!

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε ότι, υπάρχουν κι άλλα μηνύματα και ζήτησε από τον κ. Κούγια να τα διαβάσει.

Αλλά το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

 ΕΛΛΑΔΑ Read More 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy