7 Ιουνίου 2023

Με τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, να έχουν ξεπεράσει πλέον τα 40 σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι φόβοι για ραγδαία αύξηση της «μαύρης» λίστας μεγαλώνουν…

Κι αυτό γιατί τα στοιχεία «δείχνουν» 35 αγνοούμενους!

Σύμφωνα με το LiveNews, πρόκειται για τις εκτιμήσεις από τα επιχειρησιακά κέντρα της Αστυνομίας και κυρίως της Πυροσβεστικής, με βάση τη σύγκριση των εισιτηρίων που κόπηκαν και εκείνους που έχουν ήδη βρεθεί μετά την τραγωδία.

35 άνθρωποι δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά. Ούτε στη λίστα με τους επιζώντες αλλά ούτε στη λίστα με τους νεκρούς. Όλοι εύχονται οι εκτιμήσεις αυτές για τους 35 αγνοούμενους, να είναι ένα αριθμητικό λάθος, ένας κακός υπολογισμός και όχι άλλοι 35 άνθρωποι που η τύχη τους αγνοείται μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.

Εδώ LIVE όλες οι εξελίξεις για την τραγωδία στα Τέμπη

Την ίδια ώρα, οι διασώστες μιλούν για μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στα συντρίμμια των δύο τρένων από όπου, από την πρώτη στιγμή έβγαιναν οι σοροί νεκρών παιδιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 75% των θυμάτων ήταν ηλικίας μέχρι 23 -24 ετών. Μόνο ένας έχει βρεθεί το ’74 γεννημένος σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Οι διασώστες μιλούν για μια δραματική κατάσταση

To άρθρο Φόβοι για 35 αγνοούμενους στο δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη – Συγκλονισμένοι οι διασώστες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 Ελλάδα – NewsIT Read More 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy