Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε, το Σάββατο (05/11), πως τα μαγαζιά θα είναι κλειστά αύριο, Κυριακή (06/11), εξαιτίας της κακοκαιρίας Eva που πλήττει τη χώρα.
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισημαίνεται: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας».
Ακόμα, οι Αρχές προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους: «Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».
{https://twitter.com/MinDevGR/status/1588832849813131264}
ΕΛΛΑΔΑ Read More