Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Τζούλια Νόβα μετά την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου.
Η Τζούλια Νόβα, πρώην σύντροφος του Γιάννη Μάρκου, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση της επίθεσης που δέχτηκε ο επιχειρηματίας, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να κάνει καμία δήλωση για το συμβάν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μάρκου, που νοσηλεύεται στην εντατική, δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από έναν 26χρονο, που μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.
«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ ούτε οι συγγενείς του Γιάννη.
Όταν βγει από το νοσοκομείο αν θελήσει να μιλήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή την στιγμή! Ευχαριστώ», έγραψε η Τζούλια Νόβα σε story της στο Instagram.
ΕΛΛΑΔΑ Read More