ΤΟΠΙΚΑ

Λαμία: Από σήμερα η 6η Ανθοκομική Έκθεση στο Σταυρό Λαμίας

Τριήμερη η Ανθοκομική Έκθεση στο Σταυρό Λαμίας – Μην χάσετε μια υπέροχη Έκθεση αφιερωμένη στην Άνοιξη και τη Μουσική!

Την 6η Ανθοκομική Έκθεση  διοργανώνουν οι Εξωραϊστικοί-Πολιτιστικοί Σύλλογοι Νέας Βράχας και Σταυρού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Δήμο Λαμιέων.

Η 6η Ανθοκομική Έκθεση θα φιλοξενηθεί στην πλατεία της Νέας Βράχας στο Σταυρό Λαμίας από Παρασκευή 29 Απριλίου μέχρι Κυριακή 1η Μαΐου 2022 και πλαισιώνεται με ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις κάθε βράδυ.

Παρασκευή 29 Απριλίου – Βραδιά παραδοσιακής μουσικής

Μια υπέροχη βραδιά με τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μαζί μας θα βρίσκεται ο γνωστός παραδοσιακός τραγουδιστής Παναγιώτης Λάλεζας και η Σταυρούλα Δαλιάνη, ενώ στο κλαρίνο θα είναι ο Θοδωρής Τασούλας, στο βιολί ο Σάκης Καρακώστας, στη γκάιντα και τα κρουστά ο Νίκος Μούτσελος, και στο λαούτο ο Κώστας Παπαδημητρίου.

Σάββατο 30 Απριλίου – Βραδιά αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Με όμορφους ήχους και νοσταλγικά τραγούδια, η ορχήστρα ΙΩΝΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ θα μας ταξιδέψει στις αλησμόνητες πατρίδες. Στο τραγούδι οι μοναδικοί Χρίστος Τσιαμούλης και Σοφία Παπάζογλου, στο λαούτο ο Νίκος Αγγελόπουλος, στα κρουστά ο Βαγγέλης Καρίπης, στο βιολί ο Κυριάκος Γκουβέντας, στο κανονάκι ο Πάνος Δημητρακόπουλος και στο ούτι ο Χρίστος Τσιαμούλης.

Κυριακή 1η Μαΐου – Τραγούδια ο τόπος επλημμύρισε

Μια βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο τραγούδι με μουσικούς του τόπου μας, και συγκεκριμένα τους: Χρυσόστομο Μαλάτο στην κιθάρα και το τραγούδι, Μαρία Βε στο ακορντεόν και το τραγούδι, Γιώργο Γκέκα στο μπάσο και το τραγούδι, Έλενα Ζανταρίδου στο βιολί και το τραγούδι, Βασίλη Ακρίδα στο μπουζούκι, Μαρία Παπαϊωάννου στο πιάνο, και Δημήτρη Καραγιώργο στα κρουστά.

Στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί κάθε βράδυ ταβέρνα.

Είσοδος ελεύθερη, εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκιγκ και τακτική δημόσια συγκοινωνία (από την Πλατεία Πάρκου μέχρι τις 22:00). Το τελευταίο λεωφορείο από το χώρο της Έκθεσης προς Λαμία θα αναχωρεί στις 23:30 κάθε βράδυ.

Πληροφορίες εδώ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top