City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Τατιάνα Μπλάτνικ: Αινιγματική ανάρτηση για μετακόμιση λίγο πριν παντρευτούν Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Τατιάνα Μπλάτνικ: Αινιγματική ανάρτηση για μετακόμιση λίγο πριν παντρευτούν Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη
LIFE & STYLE

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αινιγματική ανάρτηση για μετακόμιση λίγο πριν παντρευτούν Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη

Newsroom
Newsroom 1 Φεβρουαρίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/02/01 at 10:10 ΠΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αινιγματική ανάρτηση για μετακόμιση λίγο πριν παντρευτούν Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη

Η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό για τον επικείμενο γάμο του πρώην συζύγου της. Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη θα παντρευτούν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου του 2025 στην Πλάκα, με τους καλεσμένους του ζευγαριού να έχουν ήδη ενημερωθεί για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί. Η 44χρονη που υπήρξε νύφη του εκλιπόντος βασιλιά Κωνσταντίνου παραμένει στην Αθήνα. Σε ανάρτησή της, ευχαρίστησε τη μητέρα της, που την βοήθησε όπως έγραψε, να κάνει μετακόμιση σε λιγότερο από 48 ώρες.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ανέβασε φωτογραφία με τη μητέρα της. Οι δυο τους χαμογελούν με την 44χρονη να βγάζει selfie μπροστά από τους πάγκους λαϊκής αγοράς. «Ευχαριστώ την πιο υπέροχη μανούλα που με βοήθησε να κάνω μετακόμιση σε λιγότερο από 48 ώρες» γράφει στην ανάρτησή της. Νικόλαος Ντε Γκρες και Τατιάνα Μπλάτνικ έμεναν μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

Παραμένει άγνωστο το πού μετακόμισε η 44χρονη. «Είσαι απίστευτη» γράφει η Τατιάνα Μπλάτνικ για τη μητέρα της και συνεχίζει: «ολοκληρώνοντας (την έξοδό μας) με την αγαπημένη μου δραστηριότητα: το γέμισμα της κουζίνας με τοπικά ελληνικά προϊόντα από το μανάβικο της Παρασκευής. Καθαρή αγάπη και χαρά».

- Advertisement -
Ad image

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει ξεκαθαρίσει πως σκοπεύει να μείνει στην Ελλάδα, την οποία αισθάνεται σπίτι της. Απολαμβάνει όπως φαίνεται τον ήλιο και τις ομορφιές της χώρας. Είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, πάντα κοντά στους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν ετέθη ποτέ θέμα για το αν θα μείνω στην Ελλάδα, αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου εδώ. Αυτή η χώρα με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή που έφτασα, και γι’ αυτό είμαι απίστευτα ευγνώμων. Έχω ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, ενώ ήμουν διαρκώς σε κίνηση όλη μου τη ζωή. Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός και η αίσθηση της κοινότητας με έχουν κάνει να νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου, με κάθε τρόπο» είχε πει τον Οκτώβριο του 2024, σε συνέντευξή της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε αναφερθεί στη στήριξη της οικογένειάς της και σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Βήμα. «Είχα την υποστήριξη της οικογένειας μου, των φίλων μου και αντλούσα απέραντη δύναμη από αυτούς. Όλα συνέβησαν το ίδιο διάστημα χρονικά και αισθάνθηκα να μου έρχεται μία χιονοστιβάδα μπροστά σε όλους. Έμαθα το πόσο σημαντικό είναι να επιτρέπω στον εαυτό μου να αισθάνομαι, να κλαίω, να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου και να προχωρώ με συμπόνια στον εαυτό μου».

To άρθρο Τατιάνα Μπλάτνικ: Αινιγματική ανάρτηση για μετακόμιση λίγο πριν παντρευτούν Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 1 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται τον Μπρούνο Τσερέλα – Βίντεο με το μονόπετρο που της χάρισε

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Υρώ Μανέ: «Ο κόσμος κατάλαβε ότι η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν ένα καθαρό πλάσμα σ’ αυτόν τον χώρο»

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Κατερίνα Γερονικολού: Χαλαρές στιγμές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παραλία – Οι πόζες στο Instagram

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Μαρία Σολωμού: Πήγε σε συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και φιλήθηκε στο στόμα τον Αντίνοο Αλμπάνη

6 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?