City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Χρήστος Μάστορας: Έστριψε απότομα το τιμόνι και βύθισε το πόδι του στο γκάζι για να γλιτώσει το αλκοτέστ
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > ΕΛΛΑΔΑ > Χρήστος Μάστορας: Έστριψε απότομα το τιμόνι και βύθισε το πόδι του στο γκάζι για να γλιτώσει το αλκοτέστ
ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Μάστορας: Έστριψε απότομα το τιμόνι και βύθισε το πόδι του στο γκάζι για να γλιτώσει το αλκοτέστ

Newsroom
Newsroom 3 Φεβρουαρίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/02/03 at 1:11 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Χρήστος Μάστορας: Έστριψε απότομα το τιμόνι και βύθισε το πόδι του στο γκάζι για να γλιτώσει το αλκοτέστ

Το θηριώδες μαύρο RANGE ROVER του τραγουδιστή, το μπλοκάρισμα για έλεγχο στην Ομόνοια, ο απότομος ελιγμός και ο αστυνομικός με τον φακό που προσπάθησε να τον σταματήσει συνθέτουν το σκηνικό που «παίχτηκε» τα ξημερώματα με πρωταγωνιστη τον Χρήστο Μάστορα.

Ο Χρήστος Μάστορας αρχικά σταμάτησε στο σήμα της Τροχαίας για έλεγχο, όμως ξαφνικά άλλαξε γνώμη έστριψε αριστερά το τιμόνι, «βύθισε» το δεξί του πόδι στο γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει για να γλιτώσει τον έλεγχο αλκοτέστ καθώς ήταν πιωμένος.

Όμως ένα δεύτερο συνεργείο της Τροχαίας που έκανε ελέγχους σε κοντινό σημείο ενημερώθηκε για τις κινήσεις του 39χρονου τραγουδιστή και κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

- Advertisement -
Ad image

Πλέον, εκτός από το γεγονός ότι το αλκοτέστ έδειξε ότι οδηγούσε με την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,83 mg/lt εκπνεόμενου αέρα αντιμετωπίζει κατηγορίες και για επικίνδυνη οδήγηση.

Απότομος ελιγμός και γκάζι

Σύμφωνα με το δελτίο καταγραφής συμβάντων: 

«Περί ώρα 01:50 στον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος οδηγούσε το  Ι.Χ.Ε. αυτ/το, χρώματος μαύρου, μάρκας «RANGE ROVER», έγινε σήμα ακινητοποίησης από συνεργείο αστυνομικών προκειμένου υποβληθεί σε τροχονομικό έλεγχο, επί της συμβολής των οδών Σταδίου και Αιόλου.

Ο εν λόγω οδηγός, αρχικά, στάθμευσε το όχημα του, τρίτο κατά τη σειρά στάθμευσης των λοιπών σταθμευμένων προς έλεγχο οχημάτων, συμμορφούμενος στις υποδείξεις των αστυνομικών.

Στη συνέχεια και ενώ οι αστυνομικοί ενεργούσαν προμέτρηση στο πρώτο κατά σειρά όχημα, ο ανωτέρω οδηγός ενήργησε απότομο ελιγμό αναπτύσσοντας ταχύτητα, κινούμενος προς το μέρος του αστυνομικού, ο οποίος έδιδε σε αυτόν συνεχή και εμφανή σήματα ακινητοποίησης με χρήση φακού, δεν ανέκοψε την πορεία του, συνεχίζοντας και αρνούμενος να σταματήσει στα σήμα ακινητοποίησης, απομακρύνθηκε από το σημείο ελέγχων.

Από τους αστυνομικούς ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό, έτερο συνεργείο τροχονομικών ελέγχων στην Πλατεία Ομονοίας, οι αστυνομικοί του οποίου προέβησαν στην ακινητοποίηση του οχήματος και του οδηγού αυτού.

Ακολούθως στον εν λόγω διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με χρήση αλκοολομέτρου, διαπιστωθείς να οδηγεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,83 mg/lt εκπνεόμενου άερα ([α] μέτρηση: 0,78 mg/lt και [β] μέτρηση: 0,83 mg/lt).

O ανωτέρω οδηγός προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, όπου και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση των άρθρων 290Α Π.Κ. «Επικίνδυνη οδήγηση» καθώς και αρθ. 42 «Ν.2696/1999 περί Κ.Ο.Κ.».

To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Έστριψε απότομα το τιμόνι και βύθισε το πόδι του στο γκάζι για να γλιτώσει το αλκοτέστ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 Ελλάδα – NewsIT Read More 

 

 

Newsroom 3 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Ζουγανέλης: Πέθανε στα 85 του ο επιχειρηματίας – «άρχοντας» της Μυκόνου – Είχε ανοίξει την περίφημη ντισκοτέκ «9 Μούσες»

15 Μαΐου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Νομική: Η στιγμή που βγαίνουν οι κουκουλοφόροι μετά την άγρια επίθεση στον φοιτητή

15 Μαΐου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Φορτηγό έπεσε από γέφυρα της Πέτρου Ράλλη και κατέληξε στη Θηβών – Τραυματίστηκε ο οδηγός

15 Μαΐου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για Γάλλους περιπατητές στο Πουρναρόκαστρο

15 Μαΐου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?