City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Νίκος Νικόλιζας για Καίτη Γκρέυ: Ήθελε να μου γράψει το σπίτι αλλά αρνήθηκα – Δεν υπήρξα ποτέ αρπαχτικό
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Νίκος Νικόλιζας για Καίτη Γκρέυ: Ήθελε να μου γράψει το σπίτι αλλά αρνήθηκα – Δεν υπήρξα ποτέ αρπαχτικό
LIFE & STYLE

Νίκος Νικόλιζας για Καίτη Γκρέυ: Ήθελε να μου γράψει το σπίτι αλλά αρνήθηκα – Δεν υπήρξα ποτέ αρπαχτικό

Newsroom
Newsroom 12 Φεβρουαρίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/02/12 at 8:10 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Στην εκπομπή, «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, μίλησε την Τετάρτη (12.02.2025) ο Νίκος Νικόλιζας για τη διαθήκη της Καίτης Γκρέυ. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της αξέχαστης λαϊκής τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι ήθελε να του γράψει το σπίτι της.

Λίγο πριν ανοίξει η διαθήκη που άφησε η Καίτη Γκρέυ, ο Νίκος Νικόλιζας εξομολογήθηκε την Τετάρτη στον ΑΝΤ1 ότι η αείμνηστη ερμηνεύτρια ήθελε να του γράψει το σπίτι στη Νέα Σμύρνη δύο φορές, με εκείνον να το αρνείται, καθώς προτίμησε αυτό να μείνει στα παιδιά και τα εγγόνια της.

«Εμένα μου έδωσε έναν κλειστό φάκελο, το 2021, και μου είπε μετά το θάνατό της να τον δώσω σε δικηγόρο. Δεν είχε τότε κανέναν δικηγόρο. Δεν γνωρίζω τι υπήρχε μέσα, δεν τον άνοιξα τον φάκελο. Εγώ παρέδωσα το φάκελο στον Όθωνα Παπαδόπουλο, προκειμένου να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες.

- Advertisement -
Ad image

Μου είπε ότι όντως είναι η διαθήκη της Καίτης Γκρέυ, ότι θα την πάει στο Πρωτοδικείο και μετά από δέκα μέρες θα ανοίξει για να δούμε τους νόμιμους κληρονόμους. Βάσει νόμου είναι ο γιος της, ο Φίλιππος και τα δύο εγγόνια από τον γιο της, τον Βασίλη, που είναι η Αγγελική και ο Κώστας…».

 

… Εγώ δεν υπήρξα ποτέ αρπαχτικό! Η Καίτη Γκρέυ δύο φορές έφερε συμβολαιογράφο στο σπίτι για να μου γράψει κάποια πράγματα, εγώ όμως αρνήθηκα, δεν έχω τέτοια ανάγκη. Ήθελε να μου αφήσει το σπίτι στη Νέα Σμύρνη, αλλά εγώ δύο φορές αρνήθηκα και της είπα ότι ”έχεις και παιδιά και εγγόνια”. Αν μου έχει αφήσει κάτι, δεν θα το αποδεχτώ, είναι για τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα», τόνισε, καταλήγοντας ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της αξέχαστης «αρχόντισσας» του λαϊκού τραγουδιού.

To άρθρο Νίκος Νικόλιζας για Καίτη Γκρέυ: Ήθελε να μου γράψει το σπίτι αλλά αρνήθηκα – Δεν υπήρξα ποτέ αρπαχτικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 12 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Χλιδάτη εξόρμηση στο Αλεποχώρι με τη θαλαμηγό του – Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών του

16 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM 3 – Η συγκινητική ανάρτηση με τον σύντροφό της

16 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Mad Video Music Awards 2025: Οι πιο εκκεντρικές παρουσίες στο κόκκινο χαλί που μαγνήτισαν τα φλας

16 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ο Fipster ξέσπασε on air: «Δεν μιλάω στο τηλέφωνο με ανθρώπους που με λένε ζώο στην τηλεόραση»

15 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?