City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Ξένια Καλογεροπούλου: «Η ατυχία μου είναι ότι δεν βλέπω καλά, έχω πάθει ωχρά κηλίδα»
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Ξένια Καλογεροπούλου: «Η ατυχία μου είναι ότι δεν βλέπω καλά, έχω πάθει ωχρά κηλίδα»
LIFE & STYLE

Ξένια Καλογεροπούλου: «Η ατυχία μου είναι ότι δεν βλέπω καλά, έχω πάθει ωχρά κηλίδα»

Newsroom
Newsroom 7 Μαρτίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/03/07 at 12:10 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Ξένια Καλογεροπούλου

«Όταν άρχισα να μη βλέπω καλά, ένιωσα απελπισμένη και άτυχη. Έλεγα ότι δεν θέλω και δεν μπορώ να ζήσω έτσι», είπε η Ξένια Καλογεροπούλου.

Στην εκπομπή Buongiorno και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου έδωσε η Ξένια Καλογεροπούλου. Η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας μίλησε για τη ζωή και την πορεία της, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «The Humans» στο θέατρο Μουσούρη.

«Χαίρομαι κυρίως που παίζω σε αυτήν την παράσταση ακόμη και σε αυτό το θέατρο, όπου όταν ήμουν μικρή ερχόμουν και έβλεπα τη Λαμπέτη. Ο ρόλος είναι μια γυναίκα που έχει Αλτσχάιμερ και δεν έχει πολλή επαφή με την πραγματικότητα», είπε αρχικά η Ξένια Καλογεροπούλου.

- Advertisement -
Ad image

Η Ξένια Καλογεροπούλου είπε στη συνέχεια: «Η ατυχία μου είναι ότι δεν βλέπω καλά. Δεν είμαι τυφλή τυφλή αλλά έχω πάθει αυτό που λένε ωχρά κηλίδα και τα βλέπω όλα λίγο φλου. Όταν άρχισα να μην βλέπω καλά έλεγα ότι είμαι απελπισμένη, ότι είμαι πάρα πολύ άτυχη, αλλά έλεγα δεν θέλω να ζήσω έτσι, δεν μπορώ να ζήσω έτσι. Τώρα τελευταία ανακάλυψα ότι μπορώ και παραμπορώ. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για αυτά που μπορώ».

Για την «χρυσή εποχή» του θεάτρου και του κινηματογράφου, η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Ήταν δύσκολες εποχές, κάναμε δύο παραστάσεις από την Τρίτη μέχρι την Κυριακή. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό και άχαρο. Ήταν μια τεράστια κούραση και αναγκαστικά μια πολύ μεγάλη προχειρότητα, και στο σινεμά και στο θέατρο».

Για τον σύζυγό της, η Ξένια Καλογεροπούλου απάντησε: «Μου λείπει ολόκληρος. Βλέπω στο όνειρό μου πολύ συχνά ότι υπάρχει αλλά δεν τον βλέπω. Κάθε φορά παθαίνω ένα σοκ που συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει πια ούτε θα τον ξαναδώ ποτέ».

Κλείνοντας, η Ξένια Καλογεροπούλου ανέφερε: «88 είμαι, κάνω όνειρα. Δεν μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς όνειρα».

To άρθρο Ξένια Καλογεροπούλου: «Η ατυχία μου είναι ότι δεν βλέπω καλά, έχω πάθει ωχρά κηλίδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 7 Μαρτίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στη Μύκονο

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Νατάσσα Μποφίλιου για Γλυκερία: «Ως τραγουδίστρια διαφωνώ απόλυτα με τη στάση και τη θέση της για το Ισραήλ»

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε βίντεο στο TikTok με τη σημαία της Παλαιστίνης στα νύχια της

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται τον Μπρούνο Τσερέλα – Βίντεο με το μονόπετρο που της χάρισε

7 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?