City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Ο Μπεν Άφλεκ «γείωσε» τον γιο του που ήθελε να αγοράσει αθλητικά παπούτσια χιλιάδων δολαρίων – «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις»
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Ο Μπεν Άφλεκ «γείωσε» τον γιο του που ήθελε να αγοράσει αθλητικά παπούτσια χιλιάδων δολαρίων – «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις»
LIFE & STYLE

Ο Μπεν Άφλεκ «γείωσε» τον γιο του που ήθελε να αγοράσει αθλητικά παπούτσια χιλιάδων δολαρίων – «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις»

Newsroom
Newsroom 12 Μαρτίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/03/12 at 10:10 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Ο Μπεν Άφλεκ

Στην πραγματικότητα επανάφερε τον 13χρονο γιο του, Σάμιουελ, ο Μπεν Άφλεκ. Μπαμπάς και γιος βρέθηκαν μαζί σε ένα παζάρι με συλλεκτικά αθλητικά παπούτσια, που ήταν πανάκριβα.

Μπροστά σε έναν πάγκο με τα αθλητικά παπούτσια πολύ γνωστής μάρκας, ο Μπεν Άφλεκ είδε τον Σάμιουελ να ενθουσιάζεται όταν είδε δύο ζευγάρια που, όπως είπε ο μικρός, είναι τα αγαπημένα του. Στο ερώτημα πόσο κάνουν, η απάντηση ήταν ότι κοστίζουν πάνω από 5 χιλιάδες δολάρια!

Στο άκουσμα της αστρονομικής τιμής, ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος στεκόταν πίσω, είπε προς τον γιο του: «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις», παραπέμποντας στον πιο συνηθισμένο τρόπο που έχουν οι έφηβοι στις ΗΠΑ, για να εξασφαλίσουν το χαρτζιλίκι τους που δεν είναι άλλος από το να κουρεύουν το γκαζόν στις αυλές, είτε των σπιτιών τους, είτε των γειτόνων τους.

- Advertisement -
Ad image
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Got Sole (@gotsole)

 

Απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Μπεν Άφλεκ έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρος για το μήνυμα που θέλησε να στείλει στον ίδιο του τον γιο που… «λιγουρεύτηκε»  στα 13 του χρόνια αθλητικά παπούτσια αξίας χιλιάδων δολαρίων:

«Αυτό συμβαίνει όταν λες σε κάποιον ότι πρέπει να κουρέψει το γκαζόν. Ξαφνικά δεν θέλει πια τα παπούτσια. Μου λέει “αλλά πάντα έλεγα ότι είναι ωραία’”. Κι εγώ του απαντάω: “Φίλε, δεν χρειάζεσαι παπούτσια των 1.000 δολαρίων”. Και μου λέει, “έχουμε τα λεφτά”, κι εγώ του λέω, “εγώ έχω τα λεφτά, εσύ είσαι άφραγκος”».

Ο Άφλεκ έχει αποκτήσει τον Σάμιουελ, καθώς και τις δύο κόρες του, Σεραφίνα και Βάιολετ, από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό, Τζένιφερ Γκάρνερ. 

To άρθρο Ο Μπεν Άφλεκ «γείωσε» τον γιο του που ήθελε να αγοράσει αθλητικά παπούτσια χιλιάδων δολαρίων – «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 12 Μαρτίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται τον Μπρούνο Τσερέλα – Βίντεο με το μονόπετρο που της χάρισε

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Υρώ Μανέ: «Ο κόσμος κατάλαβε ότι η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν ένα καθαρό πλάσμα σ’ αυτόν τον χώρο»

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Κατερίνα Γερονικολού: Χαλαρές στιγμές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παραλία – Οι πόζες στο Instagram

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Μαρία Σολωμού: Πήγε σε συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και φιλήθηκε στο στόμα τον Αντίνοο Αλμπάνη

6 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?