City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Είμαι άλλος και καλύτερος στα επαγγελματικά μου παρά στα προσωπικά»
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Είμαι άλλος και καλύτερος στα επαγγελματικά μου παρά στα προσωπικά»
LIFE & STYLE

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Είμαι άλλος και καλύτερος στα επαγγελματικά μου παρά στα προσωπικά»

Newsroom
Newsroom 18 Ιουνίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/06/18 at 9:26 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

«Προσπαθώ να αποβάλλω την ενοχή από την προσωπική μου ζωή, στα επαγγελματικά μου είμαι πιο καθαρός, πιο ειλικρινής, ξέρω τι θέλω και βάζω τα όριά μου», είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 ήταν σήμερα (18.06.2025) ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά του, την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι φλύαρος σε μία παρέα αν μου δώσεις χώρο. Μου αρέσει να μιλάω όχι μόνο να συνομιλώ. Δυστυχώς μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, σε όλους αρέσει. Ο κύκλος μου είναι μικρός αλλά είναι άνθρωποι του χώρου. Η δουλειά μου είναι εγωκεντρική και προσπαθώ να έχω μία σχέση με τις ελλείψεις μου, είναι αντιφατικός αγώνας γιατί η εργασία τρέφει τον ναρκισσισμό σου συνέχεια και από την άλλη προσπαθείς να μην το  κάνεις.

- Advertisement -
Ad image

Μπορείς όταν το κάνεις αυτό να σε παρατηρείς και να λες “οκ θα προσπαθώ με συνείδηση να μην το κάνω”. Είμαι παρατηρητικός. Όταν δεν ασχολούμαι με εμένα. Το να μην θυμάσαι μεταφράζεται σαν να μην είσαι εκεί. Στην πραγματικότητα δυσκολεύομαι να είμαι παρών, είναι θαυμαστό το να μπορείς να είσαι.

Το να ακούς ότι είσαι καλός ηθοποιός και ταλαντούχος, δεν το λύνεις αν το λένε άλλοι. Αν εσύ δεν χορτάσεις το μέσα σου όσα και να έχεις δεν σε χορταίνουν. Η “πείνα” φεύγει όταν συνειδητοποιείς ότι αφορά τον ίδιο που την έχει. Πρέπει να σταματήσεις να δίνεις τόση σημασία, μόνος βρίσκεις εσωτερική γαλήνη. Είμαι ευγνώμων όταν λένε καλά λόγια για εμένα αλλά δεν δίνω πολύ χώρο για να με καλύψει αυτό», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η αναγνώριση αντιστοιχεί στη νιότη. Εγώ κοντεύω τα 50, δεν έχει νόημα. Καλώς να έρθουν αλλά καλύτερα να στρέψουμε το βλέμμα σε νέους ανθρώπους που χρειάζονται αναγνώριση. Πριν το “μπαμ” της δουλειάς μου είχα κάνει ακόμη πολλές δουλειές, τρεις φορές στην Επίδαυρο ως μέρος του χορού.

Η σκηνή της Επιδαύρου είναι τέλεια. Η μυθολογία και τα τότε έργα δεν πρέπει να ζουν μέσα μας. Δεν μου αρέσει η έννοια του “βολέματος” προτιμώ την έννοια της αποδοχής. Πρέπει να αποδεχτείς ότι όσα θες και δεν τα έκανες μπορεί τελικά να μην τα ήθελες τόσο. Εγώ ποτέ δεν ένιωσα ότι τα κατάφερα, τα προσπέρασα πολύ γρήγορα, είμαι πολύ ενοχικός. Δεν με έχουν εκμεταλλευτεί και νιώθω ότι εγώ εκμεταλλεύομαι μέσω άλλων αυτή μου την εκδοχή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η φετινή χρονιά ήταν πολύ γεμάτη, και οι δύο παραστάσεις πήγαν πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ προσωπικές. Η μία είχε πολλά προβλήματα σε πολλές πτυχές. Δεν μετάνιωσα το ανέβασμά της, αν δεν το έκανα θα το μετάνιωνα.

«Αν κάποιος με στεναχωρήσει προσπαθώ να του το λέω, το δουλεύω. Στο επαγγελματικό επίπεδο είμαι πιο καθαρός με τον εαυτό μου, ξέρω τα όριά μου και βάζω και όρια στους άλλους. Στα προσωπικά είμαι τελείως διαφορετικός. Στα επαγγελματικά μου ήταν πιο εύκολο να είμαι “εγώ”. Δεν μπορώ τα “πρέπει”, τις ενοχές, τη μόνιμη προσπάθεια. Το προσπαθώ, κάθε χρόνο είμαι και καλύτερος. Προσπαθώ να διώξω την ενοχή. Έχω δει φρικτά πράγματα σε μένα από τους γονείς μου. Για τα παιδιά μου έχω 100 σκέψεις, όχι μία και δύο. Λέω όταν κάτι είναι λάθος και ελπίζω να το λέω με ανακουφιστικό τρόπο», συμπλήρωσε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

«Ξέρω ότι είμαι πρότυπο για τα παιδιά, ότι θα πάρουν παράδειγμα, ότι θα υιοθετήσουν πολλά. Θα αποβάλουν άλλα, και ελπίζω να να τα αποβάλλουν γιατί έχω πολλά που δεν θα ήθελα να τα πάρουν. Πώς είναι να κάνεις μία συνήθεια ενώ ξέρεις ότι δεν πρέπει; Κάπως έτσι πάει. Τα παιδιά έχουν διαφορά ηλικίας και προσπαθώ να διορθώνω πράγματα που είχα κάνει αλλιώς πιο παλιά. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία, όχι μόνο το δεύτερο παιδί», τόνισε καταλήγοντας.

To άρθρο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Είμαι άλλος και καλύτερος στα επαγγελματικά μου παρά στα προσωπικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 18 Ιουνίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Άρης Τσάπης: «Αν δεν μου έλειπε το θέατρο θα έμενα και χειμώνα στη Σέριφο» λέει ο Θανάσης του «Ευτυχισμένοι Μαζί»

18 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Δέσποινα Μοιραράκη: «Μπορώ να κρατήσω και μια τσάντα που κάνει και 20 ευρώ, το έχω κάνει»

18 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ο Νίκος Απέργης βάφτισε την κόρη του – Φωτογραφίες από το μυστήριο και το όνομα που πήρε η μικρούλα

17 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν θα τους δώσω την ευκαιρία να παίξουμε πινγκ πονγκ δηλώσεων για να πάρουν τη δημοσιότητα που επιζητούν»

17 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?