Ένα φίδι είναι σίγουρα κάτι που δεν θέλεις να δεις στο κάθισμα του συνοδηγού την ώρα που βρίσκεσαι στον δρόμο. Ένα οδηγός στην Καβάλα όμως, δεν ήταν και τόσο τυχερός το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11).
Το ζώο κατάφερε να «τρυπώσει» στο όχημά του, χωρίς εκείνος να καταλάβει το παραμικρό. Όταν το είδε δίπλα του, έντρομος ειδοποίησε τις Αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanilife, το φίδι εντοπίστηκε από τον οδηγό του αυτοκίνητου ενώ βρισκόταν στον επαρχιακό δρόμο από Οινόη προς Καπνοχώρι.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβέστες, προκειμένου να προβούν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του φιδιού.
Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ειδικές μεταλλικές λαβίδες – τσιμπίδες, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
ΕΛΛΑΔΑ Read More