Με το κοντοσούβλι γίγας να κατέχει ξεχωριστή θέση στους αποκριάτικους εορτασμούς, η Αμφίκλεια ξεφάντωσε και φέτος.
Η προετοιμασία για το κοντοσούβλι-γιγας περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:
Πρώτα μαζεύουν τα ξύλα που θα εξασφαλίσουν τη φωτιά.
Μετά στρώνουν την ψησταριά των 120 μέτρων που θα ψήσει τα 800 κιλά κρέατος που χρειάζονται.
Τέταρτο και τελευταίο το φαγοπότι… Το αφήνουμε προς το παρόν στη φαντασία σας ώστε να καταλάβετε τι χάνεται όσοι δεν έχετε επισκεφτεί Αμφίκλεια τις Αποκριές!
Δείτε πολλές φωτογραφίες του Δημήτρη Καλπύρη από το γλέντι που στήθηκε στην Αμφίκλεια
Πηγή coollife.gr