Μπορείτε να βάλετε όποιο κρέας με κόκαλό προτιμάτε, αλλά στη Μάνη το φτιάχνουν με γίδα ή κατσικάκι.
Υλικά
Για τη κοκκινιστή γίδα
1.300 γρ. κρέας με κόκαλο (γίδα ή κατσικάκι)
7-8 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 σκελ. σκόρδο
½ ξύλο κανέλας
1 φύλλο δάφνης
4-5 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ξερή μυζήθρα τριμμένη για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller Read More