Εύκολη συνταγή για κέικ χωρίς γλουτένη.
Η καρδιά του είναι υγρή σοκολάτα και η γεύση αξεπέραστη.
Γίνεται με όποιο ξηρό καρπό σου αρέσει, αμύγδαλο, φουντούκι ή καρύδια.
Υλικά
Για το κέικ χωρίς γλουτένη
6 αυγά
180 γρ. ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη
300 γρ. σοκολάτα
250 γρ. βούτυρο μαλακό (σε θερμοκρασία δωματίου)
350 γρ. αλεσμένο αμύγδαλο (πούδρα)
1 κ.γ. υγρή βανίλια
1 πρέζα/ες αλάτι
Για τη φόρμα
Λίγο βούτυρο
Λίγο κακάο ή αντικολλητικό χαρτί
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller Read More