Καλώς ήλθατε στο City24.gr

Συνδέουμε αγοραστές και πωλητές σε όλη την Λαμία και όχι μόνο, ενισχύωντας τα καταστήματα της περιοχής μας και δημιουργώντας οικονομικές ευκαιρίες για όλους.

Το City24 Marketplace δημιουργήθηκε από την REDCOM Digital Media lab., ως μία υπηρεσία με σκοπό της να γίνει η 1η ΔΩΡΕΑΝ πλατφόρμα marketplace για την πόλη της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής του νομού Φθιώτιδας. Ένας “τόπος” με πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα και με πολλές επιλογές προϊόντων.

Στο City24.gr στοχεύουμε τον αγοραστή και τον πωλητή, τόσο στο διαδίκτυο όσο εκτός δικτύου.

Είσαι αγοραστής;

Στόχος για τον αγοραστή, να αγοράσει μοναδικά προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις ενισχύωντας την τοπική οικονομία και καταστήματα.

Είσαι πωλητής;

Στο City24.gr προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα Υπηρεσιών Πωλητή και εργαλείων που βοηθούν τους δημιουργικούς επιχειρηματίες να ξεκινήσουν, να διαχειριστούν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους online. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις eshop για να πουλήσεις.

Τα προϊόντα καταχωρούνται και πωλούνται από ανεξάρτητα καταστήματα της περιοχής. Το City24 δεν διαμεσολαβεί στις πληρωμές η στις αποστολές και το κατάστημά σου λαμβάνει απευθείας τις πληρωμές των παραγγελιών σου με βάση τους τρόπους πληρωμής που έχεις επιλέξει.

Το καλύτερο; Η πλατφόρμα μας διατίθεται σε όλους τους επιχειρηματίες και καταστήματα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Products for sale

Sellers Active on City24

Buyers Activie on City24

Annual gross merchandise sales

Main Menu