Μητέρα ξανά πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα η πρώην παίκτρια του «Survivor» και πρωταθλήτρια του kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη, ενώ έχει ήδη μία κορούλα από τον πρώτο γάμο της.
Η Αθηνά Ευμορφιάδη που γνωρίσαμε από το «Survivor» του 2021 βρίσκεται στην 31η εβδομάδα της κύησής της και περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη Μαυροκορδάτο.
Μάλιστα, τα χαρούμενα νέα της εγκυμοσύνης της είχε δημοσιεύσει η ίδια την Κυριακή 20 Απριλίου 2025.
Την Τρίτη (17.06.2025) η γνωστή αθλήτρια πήγε στην παραλία με τον αγαπημένο της και φωτογραφήθηκε με ένα μαύρο bikini που φανέρωνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.
H Αθηνά Ευμορφιάδη θέλοντας να κάνει πλάκα με τον εαυτό της, κοινώς να αυτοτρολάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της ότι αισθάνεται σαν ένας μικρό γορίλας.
«31 εβδομάδες έγκυος. Νιώθω σαν ένας μικρός γορίλας», έγραψε χαρακτηριστικά στα αγγλικά ως λεζάντα στην ανάρτησή της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΘΗΝΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑΔΗ (@athina_evmorfiadi)
«Η ευλογία του θεανθρώπου ήρθε για εμάς πριν 6 μήνες! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την ευτυχία! Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό και πιο ευλογημένο Συναίσθημα από την μητρότητα! Ευχαριστώ τον Θεό που μας κάνει για δεύτερη φορά γονείς! Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου μέσα από την ψυχή μου να νιώσουν αυτή την ευτυχία που ονομάζεται αγάπη! και να φέρουν στον κόσμο τον καρπό της αγάπης και του έρωτα τους», είχε εξομολογηθεί η Αθηνά Ευμορφιάδη για την εγκυμοσύνη της.
To άρθρο Αθηνά Ευμορφιάδη: Η εγκυμονούσα πρώην παίκτρια του Survivor ποζάρει με bikini και αυτοτρολάρεται – «Νιώθω σαν μικρός γορίλας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Lifestyle – NewsIT Read More