ΤΟΠΙΚΑ

Δέματα Αγάπης και φέτος από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

“Μέρες γιορτινές, μέρες κατάνυξης, μέρες προσφοράς, αγάπης, αλληλεγγύης. Αυτά μας δίδαξε ο Κύριος με τη θυσία του. Αυτά είναι που συνθέτουν το μήνυμα του Πάσχα” αναφέρει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας σε ανακοίνωση του για την προσφορά των δεμάτων Αγάπης!

Όπως αναφέρει, συνολικά 190 “Δέματα Αγάπης” διανεμήθηκαν σε ολόκληρο τον Δήμο.

“Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μας στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη. Καθιερώσαμε τα “Δέματα Αγάπης” σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των ευάλωτων, μοναχικών και οικονομικά ασθενέστερων δημοτών μας και συνεχίζουμε σταθερά την όμορφη αυτή παράδοση.

Κάθε δέμα ετοιμάζεται από τους υπαλλήλους της κοινωνικής μας υπηρεσίας με ιδιαίτερη φροντίδα και έχει έναν και μόνο σκοπό. Να προσφέρει τα απαραίτητα για ένα αξιοπρεπέστατο Πασχαλινό τραπέζι και συνάμα να χαρίσει αγάπη, χαρά, συμπαράσταση και ελπίδα.

Εκατόν ενενήντα “Δέματα Αγάπης” διανεμήθηκαν σε ολόκληρο τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας και η αγαλλίαση των ψυχών υπήρξε αμφίδρομη. Το να τείνεις χείρα βοηθείας από ειλικρινές ενδιαφέρον και να γνωρίζουν ότι υπάρχουν ώμοι να ακουμπήσουν γεννά αμοιβαία αισθήματα ανακούφισης και ευτυχίας. Και όλοι εμείς εδώ στον μικρό, υποστελεχωμένο αλλά πάντοτε δραστήριο Δήμο μας θα συνεχίσουμε, με όλες τις δυνάμεις μας, να τα προσφέρουμε απλόχερα!”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top