City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Δήμητρα Γαλάνη: Αναγκαστικά ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο αλλά δεν το απολαμβάνω
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Δήμητρα Γαλάνη: Αναγκαστικά ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο αλλά δεν το απολαμβάνω
LIFE & STYLE

Δήμητρα Γαλάνη: Αναγκαστικά ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο αλλά δεν το απολαμβάνω

Newsroom
Newsroom 19 Φεβρουαρίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/02/19 at 10:10 ΠΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Δήμητρα Γαλάνη

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει την καριέρα της και εμφανίζεται «γεμάτη» από τα όσα έχει πετύχει. Τονίζει πως έχει απολαύσει αυτή τη μουσική διαδρομή, αλλά όταν είναι μόνη στο σπίτι και ακούει τον εαυτό της, δεν μπορεί να το απολαύσει. Σκέφτεται πάντα τι θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά προς το καλύτερο.

Στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha έκανε δηλώσεις η Δήμητρα Γαλάνη και μίλησε μεταξύ άλλων για την αυστηρή κριτική που ασκεί στον εαυτό της. «Στον ελεύθερο μου χρόνο ακούω τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην ακούω. Εξαρτάται τι κάνω. Όταν διαβάζω (ακούω) μόνο ορχηστρική μουσική».

«Έχω γλεντήσει με το λαϊκό τραγούδι αλλά είχα την τιμή να γλεντήσω τον κόσμο. Όταν μαγειρεύω δεν τραγουδάω. Στο σπίτι μου δεν τραγουδάω ενώ υπάρχουν συνάδελφοι που τραγουδούν, εγώ μόνο ακούω. Αναγκαστικά ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο. Δεν μπορείς να απολαύσεις τον εαυτό σου. Είμαι λίγο “λίγη” με τον εαυτό μου» είπε η Δήμητρα Γαλάνη.

- Advertisement -
Ad image

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών στον Τάσο Τρύφωνος, η Δήμητρα Γαλάνη είχε μιλήσει για τον θάνατο του πατέρα της: «Τραγουδούσα όταν πέθανε, δεν μου το είπαν. Είχε φύγει το απόγευμα και δεν μου το είπαν για να μπορέσω να πάω στη δουλειά μου το βράδυ. Όταν τελείωσα μου το είπαν! Δεν θύμωσα που δεν μου το είπαν, “ήθελα” να φύγει γιατί ταλαιπωριόταν».

«Είχα κάνει μια πορεία όταν έφυγε. Ερχόμαστε και φεύγουμε μόνοι μας, όλο το υπόλοιπο λέγεται ζωή και είναι δεμένη με τους ανθρώπους μας. Όταν έρχεται η ώρα να φύγει ο άνθρωπος πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο το αποφασίζει μόνος του, πολύ υποσυνείδητα! Όταν ένας άρρωστος έχει ταλαιπωρηθεί κλείνει τα μάτια του γιατί δεν αντέχει» πρόσθεσε η Δήμητρα Γαλάνη.

«Όταν πια έχει έρθει η ηλικία, ο άνθρωπος έχει αρρωστήσει, το να τον κρατάς στη ζωή μέσα από το αίσθημα είναι εγωιστικό. Έτσι πιστεύω όταν οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται και ο πατέρας μου ταλαιπωριόταν πρέπει να φεύγουν. Ακούγεται σκληρό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

To άρθρο Δήμητρα Γαλάνη: Αναγκαστικά ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο αλλά δεν το απολαμβάνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 19 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Η Χάιντι Κλουμ ποτίζει φορώντας το μικροσκοπικό μαγιό της και προκαλεί «εγκεφαλικά»

13 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ο Κάνιε Γουέστ «έσκασε» στη δίκη του Sean «Diddy» Combs για υποστήριξη – Ασυνόδευτος, χωρίς την Bianca Censori

13 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η νέα εξομολόγηση του Έρικ Ντέιν του «Grey’s Anatomy» για τη νόσο ALS: Ξυπνάω κάθε μέρα και μου υπενθυμίζεται ότι δεν είναι όνειρο

13 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ελευθερία Ελευθερίου: Έβαλε «φωτιά» στο Instagram με τις πόζες της με λεοπάρ μαγιό

12 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?