2 Ιουνίου 2023

Μπροστά σε απίστευτες καταστάσεις βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά με τα καμώματά της δημοτικής αρχής Δομοκού.

Τα εκατοντάδες ραβασάκια που έστειλαν για την ύδρευση στο Δομοκό και την Ξυνιάδα όχι μόνο είναι φουσκωμένα αλλά παραβιάζουν κάθε κανόνα και κάθε απόφαση για τα δημοτικά τέλη.

Η δημοτική αρχή μην μπορώντας να δικαιολογήσει την αδυναμία της, να εφαρμόσει τον κανονισμό, να παίρνει ενδείξεις και να εκδίδει λογαριασμούς στην ώρα τους, όπως προβλέπεται, όχι μόνο χρέωσε υπέρογκα ποσά στο νερό αλλά έβαλε και καπέλο στους λογαριασμούς, με συνέπεια άνθρωποι που μέχρι τώρα πλήρωναν λιγοστά χρήματα, να είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν διπλάσια ή τριπλάσια.

Δεν πρόκειται όμως για λάθος, ούτε πρόκειται για κάποια διοικητική αδυναμία.

Πρόκειται για μία συνειδητή επιλογή να μοιράσουν φουσκωμένους λογαριασμούς και μετά να τρέχουν οι πολίτες να την παρακαλούν να τους μειώσει δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο εκλογική πελατεία.

Ήδη τα πρώτα αιτήματα για μείωση των λογαριασμών νερού έφτασαν στην οικονομική επιτροπή.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να πράξει τα νόμιμα. Να μην διαχωρίζει τους πολίτες σε ευνοημένους ή μη. Να σταματήσει να παίζει με τις ανάγκες των πολιτών. Δεν θα την σώσουν τα ρουσφέτια.

Οφείλει να εφαρμόσει τη νομιμότητα. Να ανακαλέσει όλους τους λογαριασμούς που έχει μοιράσει και να τους εκδώσει όπως προβλέπεται στον κανονισμό και το νόμο. Να σταματήσει το όργιο της παρανομίας με τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

Την καλούμε να το πράξει άμεσα και να μην επιχειρεί με τεχνάσματα να διαιρεί τους κατοίκους, να σταματήσει τις ευρεσιτεχνίες με τις οποίες προσπαθεί να βάλει βαθιά το χέρι στις τσέπες των οικογενειών.

Καλούμε τους κατοίκους της ΔΕ Ξυνιάδας και Δομοκού να διεκδικήσουν την νομιμότητα που δικαιούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *