ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστίες του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας προς το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ θέλει να κοινοποιήσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ, ως προς τις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν ,για την επικύρωση των βαθμολογιών μέχρι την στιγμή διακοπής των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης, μετά την αναγκαστική λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ,λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η ανακήρυξη της πρωταθλήτριας και ο τίτλος για την απευθείας άνοδο για την Α2 κατηγορία στο πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ, επικυρώθηκε στην ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, μας τιμά ιδιαίτερα και δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπηθεί, για πρώτη φορά η πόλη της ΛΑΜΙΑΣ και η περιοχή της Φθιώτιδας στην ανώτερη κατηγορία του πρωταθλήματος ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του και αφού λάβει υπόψη του όλες τις νέες αντίξοες κοινωνικές, οικονομικές και δραστηριοτήτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις συνθήκες ,που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19:
Θα αποφασίσει με σύνεση και γνώμονα την δυνατότητα επιτυχίας του εγχειρήματος και θα απαντήσει εγγράφως για την αποδοχή ή μη της τιμητικής πρότασης, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker