2 Ιουνίου 2023

Το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε διαρκώς διεκδικώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση και ότι εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να υποβάλλουμε έγκαιρα σχετικά αιτήματα, μας επιτρέπει σήμερα να πανηγυρίζουμε την ένταξη, στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μελετών εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης πέντε δημοτικών κτιρίων, προϋπολογισμού 91.942,80€ με Φ.Π.Α.

Οι εν λόγω μελέτες αφορούν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε κάθε κτίριο, αναλόγως των αναγκών του, προκειμένου να αναβαθμιστούν ενεργειακά τα κάτωθι κτίρια:

  • Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας
  • Δημοτικό Κατάστημα Ελάτειας
  • Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας
  • Γυμνάσιο – Λύκειο Ελάτειας
  • Γυμνάσιο – Λύκειο Κάτω Τιθορέας

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό για την αγαστή συνεργασία και ικανοποίηση ενός σημαντικού αιτήματός μας. Σε μία εποχή όπου το ενεργειακό κόστος είναι πλέον δυσβάσταχτο, η ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων κρίνεται απολύτως αναγκαία. Πέραν του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, τα παραπάνω έργα θα εξοικονομήσουν ενέργεια και πολύτιμους πόρους και θα μειώσουν αρκετά τις δαπάνες του Δήμου μας για τη λειτουργία τους.

Με πίστη και προσήλωση στον στόχο μας, με συνέπεια, επιμονή και φυσικά συνεργασία, υλοποιούμε έργα ουσίας, που εκσυγχρονίζουν τις υποδομές του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *