ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη αγάπης του δημάρχου Λαμιέων Θ. Καραΐσκου στα ορφανοτροφεία της πόλης

«Θα είμαι πάντα δίπλα τους και θα στηρίζω το έργο τους με όλη μου την καρδιά…», δήλωσε εκτός των άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

Τα δύο «σπίτια» αλληλεγγύης της πόλης μας, όπως ο ίδιος τα ονόμασε, επισκέφθηκε ο Θύμιος Καραΐσκος λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα, με σκοπό να βρεθεί με τα παιδιά και να ανταλλάξουν ευχές και δώρα.

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος:

«Αυτές τις άγιες μέρες, δεν θα μπορούσα να μην ανταλλάξω ευχές και δώρα με τα παιδιά και το προσωπικό των Ορφανοτροφείων της πόλης μας.

Δύο «σπίτια» αλληλεγγύης, ανιδιοτελούς προσφοράς και φροντίδας για τον συνάνθρωπο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας είναι η απόδειξη ότι η αγάπη και η ανθρωπιά ενυπάρχει μέσα μας αλλά και μέσα στην κοινωνία μας.

Θέλησα να κάνω μια επίσκεψη αγάπης, αλλά τελικά πήρα πολύ περισσότερη, από όση θα μπορούσα να δώσω. Αγάπη αφοπλιστική, ανιδιοτελή και αυθόρμητη, συνοδευόμενη με την πιο σφιχτή, την πιο τρυφερή, την πιο μεγάλη αγκαλιά του κόσμου.

Είμαι πάντοτε δίπλα τους και στηρίζω με όλη μου την καρδιά το σπουδαίο έργο της κυρίας Σταυρούλας Πελέκη και της διοίκησης του Ορφανοτροφείο Θηλέων και του κυρίου Δημήτρη Δρακάκη που στέκονται βράχοι δίπλα στα παιδιά «μας». Στα δύσκολα, στα εύκολα, στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα είναι πάντοτε εκεί.

Τους ευχαριστώ προσωπικά που τιμούν την πόλη μας με αυτή τους την προσφορά και εύχομαι το φετινό Πάσχα, κανένα παιδί να μην στερηθεί την αγάπη…»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top