City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Μόργκαν την εγκυμοσύνη της
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Μόργκαν την εγκυμοσύνη της
LIFE & STYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Μόργκαν την εγκυμοσύνη της

Newsroom
Newsroom 10 Μαρτίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/03/10 at 1:10 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν

Μητέρα για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μίλησε το πρωί της Δευτέρας (10.03.2025) στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την όμορφη περίοδο της ζωής του και το πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν την εγκυμοσύνη της.

Αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήθελε να μοιραστεί δημοσίως τα νέα της αλλά και το πώς νιώθει αυτό το διάστημα.

«Είναι πολύ ωραία νέα. Ανυπομονούσα να το μοιραστώ, πραγματικά. Ήταν στα γενέθλια του συζύγου μου, ήταν όλα μαζί… Ήταν το πιο ωραίο δώρο, γενικότερα. Ήταν κάτι το οποίο το θέλαμε.

- Advertisement -
Ad image

Τώρα που ήρθε, νιώθω πολύ χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρύψω πλέον. Τα πρώτα συναισθήματα ήταν χαρά και δάκρυα χαράς», δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, προσθέτοντας: «Ήθελα να είμαι 100% σίγουρη με τις εξετάσεις μου και το αποκαλύψαμε στους γονείς μας την Πρωτοχρονιά. Τους κάναμε έκπληξη. Ήταν δώρο πρωτοχρονιάτικο, για την αλλαγή του χρόνου».

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε και το πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν, ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί. «Στον Γρηγόρη έκανα έκπληξη. Ήρθε σπίτι και είδε το θετικό αποτέλεσμα (σ.σ. του τεστ εγκυμοσύνης). Ήταν πολύ χαρούμενος, συγκινήθηκε πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πώς διαχειρίστηκαν οι άνθρωποι των media την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας: «Μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να το κρύψω. Κάποιοι που με ξέρουν το κατάλαβαν, αλλά το σεβάστηκαν. Έχω μιλήσει εδώ και τόσα χρόνια και λέω ότι δεν πρέπει να ρωτάμε μια γυναίκα πότε και αν είναι έγκυος».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη συνέχεια της συνέντευξής της δήλωσε ότι δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν τίποτα σχετικά με το μέλλον της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, στην οποία συμμετέχει, ενώ αποκάλυψε ότι έχει βρει νονούς για το παιδί της, οι οποίοι δεν ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά είναι φίλοι του ζευγαριού.

«Δεν έχω σκεφτεί τίποτα για την εκπομπή… Το μόνο που θέλω είναι να χαρώ αυτή τη στιγμή που ζούμε τώρα. Έχω σκεφτεί νονούς, είναι φίλοι εκτός χώρου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στο φύλο του μωρού που περιμένει, αποκαλύπτοντας ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι.

«Δεν θέλω να αποκαλύψω το φύλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, γιατί θέλουμε να το κρατήσουμε για το gender reveal, αλλά και να ξέραμε δεν θα το αποκαλύπταμε», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συμπληρώνοντας ότι εκείνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έχουν σκεφτεί κάποια ονόματα για το μωρό τους.

 

«Νιώθω σαν να απελευθερώθηκα και από τώρα θεωρώ ότι αρχίζω να νιώθω και να χαίρομαι και να καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος, γιατί τόσον καιρό κρυβόμουνα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι δεν έχει λιγούρες και πώς η μοναδική τροφή που δεν έτρωγε παλαιότερα και επιθυμεί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είναι το τουρσί.

To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Μόργκαν την εγκυμοσύνη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 10 Μαρτίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στη Μύκονο

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Νατάσσα Μποφίλιου για Γλυκερία: «Ως τραγουδίστρια διαφωνώ απόλυτα με τη στάση και τη θέση της για το Ισραήλ»

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε βίντεο στο TikTok με τη σημαία της Παλαιστίνης στα νύχια της

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται τον Μπρούνο Τσερέλα – Βίντεο με το μονόπετρο που της χάρισε

7 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?