ΤΟΠΙΚΑ

Λαμία: Η ανακοίνωση της ομάδας του 29χρονου ποδοσφαιριστή

Θλίψη στην Λαμία για τον χαμό του Μάκη Χριστόπουλου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή την Κυριακή 1/5/2022  – δείτε εδώ σχετικό άρθρο– ενώ αγωνιζόταν σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Ροδίτσας….

Ο άτυχος νεαρός,  σύμφωνα με πληροφορίες  σε λίγους μήνες θα γινόταν για δεύτερη φορά γονιός.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ροδίτσας για τον χαμό του ποδοσφαιριστή του

“Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ.Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:

Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.”

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας

Το χρονικό της τραγωδίας

Την Κυριακή 1/5/2022 το απόγευμα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια του αγώνα της Β’ Φθιώτιδας  “Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη”, στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου που ξεκίνησε στις 17:00,  ένοιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε από τον αγώνα.

Στην συνέχεια και ενώ ήταν μέσα στα αποδητήρια, ο ποδοσφαιριστής  του Ηρακλή Ροδίτσας, έχασε τις αισθήσεις του… Άμεσα του δόθηκαν πρώτες βοήθειες, όταν έγινε αντιληπτό τι συνέβη και κλήθηκε ασθενοφόρο…

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου οι γιατροί στα Επείγοντα για ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά….

Ο 29χρονος σε λίγο μήνες θα γινόταν και πάλι πατέρας, όπως έγινε γνωστό, καθώς θα αποκτούσε το δεύτερο παιδί του ….

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top