ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΠΙΚΑ

«Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ» Εκστρατεία από την ΟΝΝΕΔ Λαμίας

Η κρίση της οικονομίας σε παγκόσμια κλίμακα λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας δημιούργησε νέα προβλήματα στον κλάδο των επιχειρήσεων και ερέθισε τα αντανακλαστικά των κοινωνιών επηρεάζοντας σε έναν βαθμό και τις καταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων. Είναι σημαντικότερο από κάθε άλλη στιγμή να στηρίξουμε την εγχώρια και την τοπική οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις θέσεις εργασίας, τα τοπικά προϊόντα.

Η παρότρυνση αυτή προς τον κόσμο της Λαμίας και της Φθιώτιδας έχει τα χαρακτηριστικά της αλληλεγγύης και της συσπείρωσης των πολιτών μπροστά στην κρίση. Η περιοχή μας δεν έχει πολλά να ζηλέψει στην παραγωγή αγαθών, ούτε στο εμπόριο και τις υπηρεσίες. Ακόμα και στο αρκετά ανταγωνιστικό ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο αναδιαμορφώνεται συνεχώς, υπάρχει σημαντική παρουσία τοπικών επιχειρήσεων. Το καταναλωτικό κοινό πρέπει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία να στραφεί, στο μέτρο του εφικτού για τις καταναλωτικές συνήθειες, στην τοπική αγορά με σκοπό οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της περιοχής διευρύνοντας το καταναλωτικό τους κοινό να μείνουν όρθιοι, να αντέξουν, να αναπτυχθούν και να εκπέμψουν τα οφέλη της ανάπτυξης στην τοπική οικονομία. Για τον λόγο αυτό ως ΟΝΝΕΔ ΛΑΜΙΑΣ εκφράζουμε την παρότρυνση αυτή με την εκστρατεία μας «Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ» που σκοπό έχει να επικοινωνήσει το μήνυμα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, της τοπικής οικονομίας και της υπενθύμισης να βάζουμε τοπικά προϊόντα στο καλάθι μας.

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΛΑΜΙΑΣ
Ροζής Νικόλαος

Tags

Σχετικά άρθρα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker