City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Καίτη Γκρέυ: Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη για το διπλό μνημόσυνο της γιαγιάς της – «Εγώ μία φορά μιλάω»
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Καίτη Γκρέυ: Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη για το διπλό μνημόσυνο της γιαγιάς της – «Εγώ μία φορά μιλάω»
LIFE & STYLE

Καίτη Γκρέυ: Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη για το διπλό μνημόσυνο της γιαγιάς της – «Εγώ μία φορά μιλάω»

Newsroom
Newsroom 26 Φεβρουαρίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/02/26 at 11:10 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Η Καίτη Γκρέυ και η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τα δύο μνημόσυνα και δεν απαντάω για την διαθήκη της γιαγιάς μου» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, σε δηλώσει της 3 μέρες μετά το μνημόσυνο της Καίτης Γκρέυ.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε η Αγγελική Ηλιάδη, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο που τέλεσε η οικογένειά της για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, που «έφυγε» από τη ζωή τις προηγούμενες εβδομάδες. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα ακούγονται τόσο από την πλευρά του θείου της, Φίλιππου, όσο και από εκείνη της ξαδέρφης της για τη διαθήκη της γιαγιάς τους.

«Δεν θα ασχοληθώ, εγώ μία φορά μιλάω και λέω τα πράγματα ως έχουν. Όλα τα άλλα δεν με αφορούν. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τα μνημόσυνα, εμείς ό,τι ήταν να κάνουμε για την γιαγιά μου το κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

- Advertisement -
Ad image

«Δεν απαντάω τίποτα άλλο για την διαθήκη της, σάς έχω πει και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», υπογραμμίζει η τραγουδίστρια εμφανώς ενοχλημένη για τις κατηγορίες που επιρρίπτει στην οικογένειά της η ξαδέλφη της, Χριστιάννα.

Σε προηγούμενες δηλώσεις της την περασμένη Κυριακή (23.02.2025) η γνωστή τραγουδίστρια είχε αναφέρει για τον θείο και την ξαδέρφη της: «Η οποιαδήποτε επιθυμία της γιαγιάς είναι σεβαστή από όλους. Όταν χάνεται ένας άνθρωπος και επικεντρωνόμαστε σε διαθήκες και περιουσίες είναι άσχημο και φαίνεται το ποιόν του ανθρώπου. Αν νοιαζόταν πραγματικά για τη γιαγιά, θα ήταν εκεί όλα τα χρόνια. Δεν ήταν ποτέ εκεί. Ήταν εκεί ο μπαμπάκας μου, η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ».

«Τη ξαδέρφη μου τη Χριστιάνα δεν την ξέρω, δεν την έχω δει ποτέ μου. Όλες οι υποχρεώσεις της γιαγιάς πληρωνόντουσαν από εμάς και από κανέναν άλλον! Αν ο κ. Φίλιππος θεωρεί ότι πρέπει να συμπεριφερθεί κατά αυτόν τον τρόπο και θυμήθηκε ότι έχει μητέρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλα φαίνονται».

Υπενθυμίζεται πως οικογένεια, συγγενείς και φίλοι – όπως ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης-, έδωσαν το «παρών» την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου του 2025 στο νεκροταφείο όπου «αναπαύεται» η θρυλική λαϊκή φωνή, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της – Η αξέχαστη Καίτη Γκρέυ, έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρπουαρίου 2025 σε ηλικία 100 ετών. 

To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη για το διπλό μνημόσυνο της γιαγιάς της – «Εγώ μία φορά μιλάω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 26 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Χρύσα Παππά: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, μου αρέσει να περνάω και πολύ χρόνο μόνη μου»

9 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Λευτέρης Πανταζής: Ο Γιώργος Νταλάρας είχε περάσει και από το Χαϊδάρι, σε ένα μπουζουκάδικο

9 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Δέσποινα Βανδή τρολάρει τον Βασίλη Μπισμπίκη με το «Ρωτάω ποια» και ένα αβγό – Με σκάφος στη Μύκονο

9 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στη Μύκονο

8 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?