ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας: “Ένα βήμα πιο κοντά” στο σημαντικό έργο για την πόλη

Την εξέλιξη των έργων για το υπό κατασκευή  Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας παρακολούθησαν σήμερα Τρίτη 10/5/2022 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  κ. Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα, Αντιδημάρχους, Περιφερειακούς Συμβούλους και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λαμιέων κ. Δημήτρη Συλεούνη. 

Η δήλωση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Θύμιου Καραΐσκου σχετικά με το Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας που κατασκευάζεται:

“Είναι γεγονός… Η πόλη μας σε λίγο καιρό θα διαθέτει ακόμα ένα σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο, το οποίο θα είναι στη διάθεση όλων των πολιτών !

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, βρεθήκαμε στις εργασίες εγκατάστασης στεγάστρου στο υπό κατασκευή κλειστό κολυμβητήριο και επιβεβαιώσαμε πως αυτό που υποσχεθήκαμε πριν 2 χρόνια στους συμπολίτες μας, βαδίζει με σταθερά βήματα στην υλοποίηση του.

Με όραμα και σχέδιο συνεχίζουμε τις εργασίες ανέγερσης του εμβληματικού έργου αθλητικής υποδομής, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά, στη νεολαία, στους αθλητές, στους δημότες μας αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, να έχουν επαφή με τον υγρό στίβο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσα σε έναν χώρο υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών.

Η ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου, που θα αποτελέσει στολίδι όχι μόνο για την πόλη μας αλλά για όλη τη Στερεά Ελλάδα, και η παράδοσή του στην τοπική κοινωνία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Δημοτικής μας Αρχής.

Με τον τρόπο αυτό, βάζουμε για τα καλά την πόλη μας στο δίκτυο των αθλητικών διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας.

Άλλωστε, είναι δέσμευσή μας… να φτιάξουμε μια πόλη εξωστρεφή, μια πόλη που θα εμπνέει όλους μας.”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top