1 Ιουνίου 2023

Αιχμές προς την Δημοτική Αρχή άφησε ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων, Κωστας Κεπρινιώτης, με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

H ανάρτηση:

“Πάνε τέσσερις μήνες από τότε που αποχώρησα από τη θέση του Αντιδημάρχου για αυτό και από 31/12/22 δεν έχω την ευθύνη για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα των Κοιμητηρίων.

Ενημερώνω, γιατί ακόμη και σήμερα είναι πολλά τα τηλεφωνήματα που δέχομαι για παρεμβάσεις σε νεκροταφεία Κοινοτήτων, τους οποίους παραπέμπω στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Συγχρόνως βέβαια θέλω όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ευχαριστήσω για τα πολύ θερμά τους λόγια, δείγμα αναγνώρισης της υπερπροσπάθειας που έγινε για τη συμμόρφωση των ιερών αυτών χώρων σε κάθε γωνιά του Δήμου Λαμιέων, οι οποίοι ήταν παρατημένοι επί δεκαετίες.

Η ανταμοιβή μου ήταν ακριβώς αυτή η αναγνώριση. Ανταμοιβή που θα πρέπει να διεκδικεί κάθε αιρετός της Αυτοδιοίκησης.

“Επειδή λοιπόν είναι και χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών, επιτρέψτε μου να ευχηθώ οι πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου τους και να προκρίνουν ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν ανιδιοτελώς και χωρίς να είναι αυτοσκοπός τους τα αξιώματα ή οι παχυλοί μισθοί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *