City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποχώρησε από το πλατό πριν δώσει συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > GOSSIP > Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποχώρησε από το πλατό πριν δώσει συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
GOSSIP

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποχώρησε από το πλατό πριν δώσει συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Newsroom
Newsroom 11 Μαΐου 2025
Ενημερώθηκε 2025/05/11 at 8:45 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέλεξε να μην παραμείνει στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» όταν έφτασε η ώρα να μπει στο πλατό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Προτίμησε να περάσει πίσω από τις κάμερες και επέστρεψε μετά το τέλος της συνέντευξης της άλλοτε συντρόφου του.

Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε πει στο παρελθόν πως η θέση του σε συζητήσεις για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αμήχανη. Προφανώς για το λόγο αυτό επέλεξε να μην είναι με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Η αθλητικογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη και τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν. Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, κατά την αποφώνηση, εκείνος εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό των συνάδελφών του. Παραμένει άγνωστο αν οι δυο τους συναντήθηκαν πίσω από τις κάμερες.

- Advertisement -
Ad image

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όταν είχε γίνει γνωστό πως πρόκειται να φέρει στον κόσμο παιδί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αναφέρει: «Είναι λίγο αμήχανη η θέση μου. Είναι λίγο περίεργο, αλλά επειδή η Ευρυδίκη το ήθελε πάρα πολύ, χάρηκα πάρα πολύ που το είδα. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είναι έγκυος. Ήθελε πάρα πολύ να κάνει οικογένεια και μπράβο της».

Το πρώην ζευγάρι ήταν σε σχέση για έξι χρόνια και τον Σεπτέμβριο του 2024 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρεύτηκε στην Κρήτη, με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, με τους καλεσμένους να γιορτάζουν την ευτυχία του ζευγαριού και να δίνουν ευχές.

To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποχώρησε από το πλατό πριν δώσει συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Media – NewsIT Read More 

Newsroom 11 Μαΐου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

GOSSIP

Eurovision 2025: Η Klavdia στο «Τιρκουάζ Χαλί» των διοργανωτών με άκρως εντυπωσιακό φόρεμα

11 Μαΐου 2025
GOSSIP

Eurovision 2025: Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» με χειρονομίες κατά του Ισραήλ – «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»

11 Μαΐου 2025
GOSSIP

Ναταλία Γερμανού: Η Δανάη Μπάρκα κατέρριψε στερεότυπα και κλισέ στην ελληνική τηλεόραση

10 Μαΐου 2025
GOSSIP

Βαλέρια Κουρούπη για ηθοποιούς που περνούν στην παρουσίαση: «Το οικονομικό να μην το υποτιμάμε παιδιά»

10 Μαΐου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?