ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΠΙΚΑ

Κορωνοϊός: Το Κ.Ε.Σ.Υ. Φθιώτιδας έτοιμο για ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων

Προτάσεις για την ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων κατά τη διάρκεια της παραµονής στο σπίτι λόγω των προληπτικών µέτρων για τον κορωνοϊό – Covid-19.

Στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Σ.Υ. Φθιώτιδας έχουv αναρτήσει σχετικό αρχείο, ηλεκτρονικό έντυπο, που αφορά στην ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών. παιδιών και εφήβων κατά τη διάρκεια παραμονής στο σπίτι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό – Covid-19.

Ετοιμάστηκε από το Εργαστήριο Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με την ευθύνη και εποπτεία της κας Χρυσής (Σίσσυ) Χατζηχρήστου, Ph.D..

Η κ. Χατζηχρήστου είναι Καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας, Πρόεδρος Τμήματος Ψυχολογίας, Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σχολικής Ψυχολογίας και του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας, στο Τμήμα Ψυχολογίας, στη Φιλοσοφική Σχολή και Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε περισσότερα εδώ…

Tags

Σχετικά άρθρα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker