ΓΕΥΣΗΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Κορυφαία συνταγή για αυγά με πατάτες και φέτα – Η Ελλάδα σε ένα πιάτο

Η ομελέτα αποτελεί κάτι παραπάνω από κλασικό λατρεμένο φαγητό. Και γι’ αυτό δεν σταματάμε να ψάχνουμε διαφορετικές συνταγές… ομελέτας!

Υλικά για ομελέτα με φέτα και πατάτες

  • 1 μέτρια πατάτα
  • 100 γρ. φέτα
  • 3 αυγά
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη

Εκτέλεση συνταγής για ομελέτα με φέτα και πατάτες

  • Κόβουμε την πατάτα σε πολύ πολύ λεπτές, στρογγυλές φέτες.
  • Στο τηγάνι μας βάζουμε λίγο λάδι και απλώνουμε τις πατάτες για να καλύψουμε όλη τη βάση του τηγανιού.
  • Ανάβουμε τη φωτιά και αφήνουμε τις πατάτες μας να ψηθούν.
  • Οταν καταλάβουμε ότι έχουν ροδίσει, βάζουμε από πάνω της τη φέτα, τριμμένη χοντρά με το χέρι.
  • Προσθέτουμε ρίγανη και πιπέρι.
  • Αφήνουμε για 1 με 2 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα χτυπάμε τα αυγά μας.
  • Ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες και το τυρί τα αυγά και τα αφήνουμε να ψηθούν.
  • Ανασηκώνουμε απαλά τις πατάτες για να περάσει ελαφρώς το αυγό και από κάτω.
  • Μόλις ψηθεί η ομελέτα μας κατεβάζουμε από τη φωτιά, τη βγάζουμε προσεκτικά σε ένα πιάτο και την απολαμβάνουμε!

Πηγή
iefimerida.gr
Tags

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker