ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για φονικό στη Μονεμβασιά: Ο δράστης χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας

Λανθασμένη χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του τη δίωξη που ασκήθηκε στον 52χρονο για το μακελειό στη Μονεμβασιά ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο ο δράστης «θα έπρεπε ήδη να είναι υπό την επιμέλεια των ψυχιάτρων της ψυχιατρικής κλινικής Τριπόλεως και όχι να αντιμετωπίζεται ως ένας υγιής δράστης».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ποινικολόγος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο, με ακαταλόγιστο την ώρα του φρικτού τροχαίου.

«Από χθες το βράδυ έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Υπάρχουν εφτά καταθέσεις συνανθρώπων του, οι οποίοι περιγράφουν μια τραγωδία από την προηγούμενη ημέρα: ενός ανθρώπου που ενώ ήταν φυσιολογικός (normal) άρχισε να έχει αλλόκοτες συμπεριφορές σε αγνώστους» είπε χαρακτηριστικά.

«Μισή ώρα πριν γίνει η τραγωδία οι μάρτυρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την αδελφή του, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αν το είχαν κάνει, ίσως να το είχαν προλάβει. Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να αντιμετωπίζει μία κατάσταση που είναι ανεξήγητη» είπε ο κ. Κούγιας, προσθέτοντας ότι εμφανώς περνάει «μανιακή κρίση».

Πηγή newsbomb.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top