ΤΟΠΙΚΑ

Λαμία: Hμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την EMPLOY EDU

Aγαπητοί Γονείς & Μαθητές/τριες,

Ο Σύλλογος Φροντιστών Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση, διοργανώνει ανοιχτή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Στο σεμινάριο αυτό, θα αναλύσουμε όλες τις αλλαγές που αφορούν μαθητές/τριες και υποψηφίους/ες και θα αποδελτιώσουμε τις παγίδες που πρέπει να αποφύγουν αλλά και τις ευκαιρίες που πρέπει να γνωρίζουν. Θα παρουσιαστούν μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων, τη διεπιστημονικότητα και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία αλλά και τις εξελίξεις που έχει επιφέρει η πανδημία στην αγορά εργασίας. Μάλιστα, οι αναφορές και τα δεδομένα είναι προϊόντα εξειδικευμένων μελετών της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και παρουσιάζονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη δράση!

Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, τα σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να φτάσετε στους στόχους σας, ειδικά τη φετινή χρονιά που είναι από τις πλέον απαιτητικές των Πανελλαδικών. Στο τέλος, γονείς και μαθητές/τριες θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου στις 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμίας (Λεωνίδου 11). Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο δεν απαιτείται προεγγραφή αλλά θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή τεστ κατά της νόσου Covid19.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στη γραμματεία του
φροντιστηρίου σας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top