30 Μαΐου 2023

Σε ανάρτησή της η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Βασιλική Λάζου, χαρακτήρισε τις Πασχαλινές Φιλανθρωπικές δράσεις ως “Γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης”, που έλαβαν μέρος στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

Γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία σήμερα. Βρέθηκα στην πασχαλινή αγορά “Συν στον Άνθρωπο” ενός συλλόγου με πολυετή προσφορά στην ανακούφιση συνανθρώπων μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, ιδίως νέων παιδιών, και των αναγκών απόρων οικογενειών που κινούνται στα όρια της επιβίωσης. Μπροστά στο διαρκώς διογκούμενο έλειμμα της κρατικής πρόνοιας έναντι κοινωνικών ομάδων με ιδιαίτερα προβλήματα είναι απαραίτητη δημιουργία ενός ενιαίου δημόσιου συστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης , που θα προστατεύει τους οικονομικά πιο αδύναμους , τους αποκλεισμένους και τις πιο ευπαθείς ομάδες. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο κ. Μαίρη Δούμα και στα μέλη του Συλλόγου για το έργο και την προσφορά τους.

Στην ίδια πλατεία μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της πόλης μας ένωσαν το κέφι και τη δημιουργικότητά τους στο 1ο Πασχαλινό «Παζάρι» μαθητών – γονέων – εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Λαμιέων. Πραγματικά υπέροχες ιδέες για λαμπάδες, πασχαλινά δώρα και εδέσματα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Τέτοιες εξωστρεφείς δράσεις ενισχύουν την συλλογικότητα και τη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης.

btr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *