City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Η επικοινωνία με τον επιχειρηματία που τον απέλυσε και η γεφύρωση των διαφορών
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Η επικοινωνία με τον επιχειρηματία που τον απέλυσε και η γεφύρωση των διαφορών
LIFE & STYLE

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Η επικοινωνία με τον επιχειρηματία που τον απέλυσε και η γεφύρωση των διαφορών

Newsroom
Newsroom 7 Φεβρουαρίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/02/07 at 12:10 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος σκόπευε να κινηθεί νομικά κατά του επιχειρηματία που τον απέλυσε από το νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν, αλλά όπως ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, οι δύο άντρες επικοινώνησαν και έλυσαν τις διαφορές τους. Μετά τη συνομιλία τους, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Can-Can, που τον απέλυσε τον Ιανουάριο του 2025.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Μετά την παρέμβαση του γραφείου μας επικοινώνησαν οι αντίδικοι μεταξύ τους και έλυσαν τις διαφορές τους. Κατόπιν αυτού καμία μήνυση και καμία αγωγή δεν θα κατατεθεί κατά του επιχειρηματία του κέντρου». Όλες αυτές τις μέρες ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απέφευγε να επεκταθεί μπροστά στις κάμερες.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είχε αναφέρει στους θαμώνες του κέντρου που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη: «Έχουμε ένα καλό ελάττωμα, όταν μας πειράζουν δεν μιλάμε ποτέ».

- Advertisement -
Ad image

«Τον πήραμε εμείς, τον αναστήσαμε. Ονοματάκι έτσι παλιό, αλλά δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος. Περίμενα πως και πως να περάσουν οι γιορτές για να τον απολύσουμε. Ανέβαινε στην πίστα, ασυναρτησίες. Δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος για μαγαζί. Έχει κακή συμπεριφορά και στους συναδέλφους, να τους βρίζει, να του φταίει ο ήχος. Κάνα δυο φορές ήρθα σε κόντρα και του είπα “Μάκη, έτσι είναι, αυτό θα κάνεις” και μου έλεγε “ναι, ναι, ναι” και μετά από δύο μέρες πάλι τα ίδια» είχε πει προ ημερών ο επιχειρηματίας που απέλυσε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

«Απελπιστήκαμε, δεν μπορούσαμε να τον αντέξουμε άλλο. Δεν κάνει ο άνθρωπος αυτός, δεν κάνει για να τραγουδάει. Είναι αμόρφωτος, χίλια δυο πράγματα, δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Δεν είναι ο Μάκης που ήταν. Είναι ακατάλληλος, δεν κάνει για μαγαζί αυτός ο άνθρωπος. Τέτοια κακία που έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος… Από πίσω να δεις πώς βρίζει, επιτίθεται στους μουσικούς» είχε προσθέσει.

«Του λέγαμε “Μάκη, θα βγεις και θα τραγουδήσεις μία ώρα”. Καθόταν μιάμιση ώρα πάνω στην πίστα και από την μιάμιση ώρα τραγουδούσε 20 λεπτά. Λόγο, λες και ήταν στη Βουλή, δεν μιλάμε για πέντε λεπτά να πει καλησπέρα, λες και ήταν στη Βουλή», είπε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, που όπως φαίνεται έδωσε εντολή να σβηστεί ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και από την αφίσα που υπήρχε.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δήλωσε από πίστα της Θεσσαλονίκης με νόημα: «Περνάτε καλά; Θέλω να σας πω… Να ξέρετε όλα αυτά… Δεν πρέπει να κρατάμε κακία και όταν κάνουμε ένα λάθος, να ζητάμε συγγνώμη. Καταλαβαίνεις τι λέω μαέστρο. Δε γίνεται τίποτα τώρα. 100 η αλεπού, 101 το αλεπόπουλο…».

To άρθρο Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Η επικοινωνία με τον επιχειρηματία που τον απέλυσε και η γεφύρωση των διαφορών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 7 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Καλομοίρα: Πένθος για την οικογένειά της – Πέθανε ο πατέρας του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

8 Μαΐου 2025
LIFE & STYLE

Δημήτρης Σουλελές: Πλήθος καλλιτεχνών είπε το τελευταίο «αντίο» στον προσωπικό κομμωτή της Μαρινέλλας

8 Μαΐου 2025
LIFE & STYLE

Λίτσα Γιαγκούση: «Σε βίντεοκλιπ είχα γεμίσει με αλεύρι στα μάτια, στα αυτιά, στη μύτη και στο λαρύγγι μου»

8 Μαΐου 2025
LIFE & STYLE

Νίκη Λάμη: Δεν μπορώ να δω φωτογραφίες και βίντεο με την Καίτη Κωνσταντίνου

7 Μαΐου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?